23.2.07

notícies

Ràdio Cubelles tanca el seu aniversari amb una festa per als col·laboradors d'aquests 25 anys de ràdio
La festa tindrà lloc divendres a la Sala Multiusos i acabarà amb l'actuació de La banda del Drac, amb entrada gratuïta

Els actes de commemoració dels 25 anys de Ràdio Cubelles toquen al seu fi. El proper divendres 23 de febrer, coincidint amb el 26è aniversari de l'emissora municipal, es clausuraran els actes que durant tot l'any 2006 han servit per celebrar el primer quart de segle del mitjà.
La cloenda tindrà lloc a la Sala Multiusos La Mota. L'emissora ha fet una crida a tots els col·laboradors que durant els 25 anys han passat per l'emissora perquè confirmessin la seva assistència a l'acte, en què s'oferirà un aperitiu i es repartiran diversos guardons. Un d'aquests guardons que es repartiran serà el Micròfon d'Or de Ràdio Cubelles, que es pretén institucionalitzar anualment. La persona que rebrà enguany el guardó, que no s'ha donat a conèixer, ha estat escollida per la Comissió organitzadora de l'aniversari. Precisament, s'agrairà la tasca de les persones que han format part de la Comissió dels actes del 25è aniversari.
Un cop acabada la festa dedicada als col·laboradors, les portes de la Sala Multiusos La Mota s'obriran al públic per a seguir l'actuació de La Banda del Drac, que tornen a Cubelles després de l'èxit de les seves actuacions en motiu de la Festa Major Petita dels dos darrers anys. L'entrada serà gratuïta i hi haurà servei de bar.

Darrers actes
Amb la festa de cloenda, però, no s'acaben tots els actes programats per a la celebració dels 25 anys de Ràdio Cubelles. El proper divendres 2 de març se celebrarà un seminari dirigit als professionals dels mitjans de comunicació organitzat per Ràdio Cubelles i la Federació de Ràdios Locals de Catalunya.
A més, el proper mes d'abril, coincidint amb la Setmana Cultural i la celebració del tradicional Concurs de Contes i narració Breu Víctor Alari, es presentarà el disc compacte Vivim en el barreix i la mixtura. Es tracta d'un homenatge al polifacètic primer director de l'emissora en el que han participat artistes, grups i corals de la vila. Tots ells, sota la coordinació d'en Ton Dalmau, han musicat els poemes de Víctor Alari en un projecte que també neix a proposta de la Comissió dels actes.
Finalment, l'ex directora de Ràdio Cubelles Núria Fonoll ha rebut la beca 25 anys de Ràdio Cubelles. La cubellenca, actualment afincada a Menorca, treballa des de fa setmanes en un projecte que ha de servir de punt i final definitiu a la commemoració d'aquests 25 anys. La publicació d'aquest treball no té data definitiva perquè, precisament, s'estudia incloure un resum de la celebració d'aquest gran aniversari.
Des de la regidoria de Comunicació de l'Ajuntament de Cubelles es vol agrair l'excel·lent i dedicada tasca dels treballadors i col·laboradors de l'emissora, dels membres de la Comissió dels actes del 25è aniversari, dels patrocinadors de tots els actes i de les entitats municipals que han promogut l'aniversari. Així mateix, volem agrair la dedicació de totes les persones que al llarg dels darrers 25 anys han posat el seu granet de sorra perquè la nostra emissora segueixi la seva singladura.

Ràdio Cubelles. Dilluns, 19-02-2007