11.4.07

Cultura

Calaf, Cabús i Somekawa exposen per la Setmana Cultural

Els Amics del Castell i el Cor l’Espiga organitzen un “Memorial Salvador Fonoll”, amb una exposició fotogràfica d’ Antoni Pineda.

L’artista vilanovina Xesca Calaf exposa fins el 28 d’abril a la sala d’exposicions petita del Centre Social. Paral•lelament ha organitzat uns tallers de ventalls que oferirà els dies 18, 19, 25 i 26 d’abril, de les sis a les vuit del vespre al centre social. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, encara que per prendre-hi part cal fer una inscripció prèvia.


Del 30 d’abril fins el 13 de maig, la mateixa sala petita acollirà una mostra dels Cartells de la Guerra Civil Espanyola d’en Tàrio Rubio.


Per la seva banda, l’artista cubellenc Anselm Cabús oferirà una mostra de pintura que es podrà veure fins el 19 d’abril a la sala d’exposicions del centre social. Del 20 d’abril al 12 de maig, la sala acollirà l’obra dels artistes cubellencs Somekawa i Satoco.


Una altra de les sales actives durant la Setmana Cultural és la de la Rectoria en la qual s’exposarà un “Memorial Salvador Fonoll” amb fotografies d’ Antoni Pineda. L’acte està organitzat conjuntament entre el Grup d’Estudis CubellencsAmics del Castell” i el Cor l’Espiga de Cubelles. La mostra es pot visitar els dissabtes, de set a nou del vespre; i els diumenges, de les dotze a les dues del migdia.

Ràdio Cubelles Dimarts, 10-04-2007

www.cubelles.com