14.4.07

Cultura

Dinar de germanor per celebrar els 15 anys d’agermanament amb Arles de Tec.
Les incripcions que estan limitades s’han de realitzar al centre social.

Aquest diumenge es commemoren els 15 anys d’agermanament d’Arles de Tec-Cubelles amb una visita dels arlesencs al nostre municipi. Està previst que l’arribada dels amfitrions de la festa tingui lloc a les onze del matí a la plaça del centre social; i que, al voltant de dos quarts de dues del migdia, es faci un dinar popular de germanor, que comptarà amb l’actuació de l’esbart dansaire Sant Julià. Cal destacar que per participar del dinar cal una inscripció al centre social donat que els tiquets de l’àpat, que costen 18€, estan limitats.

Per la seva banda, el Grup d’Estudis Cubellencs ha organitzat per aquest dissabte una conferència sobre “La Creu dels improperis (La Vera Creu)”. L’acte, que tindrà lloc a les set del vespre al centre social, anirà a càrrec de Frederic Brousse d’Arles de Tec.

Els actes seguiran dilluns, 17 d'abril, a dos quarts de set de la tarda al centre social, amb la presentació dels "Quaderns de Patrimoni del Garraf núm 6".

Divendres, 20 d'abril tindrà lloc el lliurament de premis del XI Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari i la presentació del Tercer Recull de Contes i Narració Breu 2004/2006).
L'acte es celebrarà a les set de la tarda al Cinema Mediterrani.
Ràdio Cubelles
www.cubelles.com