14.4.07

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA MUNICIPAL DEL PSC A CUBELLES

L´Agrupació Local del PSC de Cubelles convoca un acte públic pel proper diumenge dia 15 d´abril a les 12.00 h al Cinema Mediterrani per presentar de manera oficial el conjunt de la seva llista electoral.

L´Agrupació Local del PSC de Cubelles convoca un acte públic pel proper diumenge dia 15 d´abril a les 12.00 h al Cinema Mediterrani per presentar de manera oficial el conjunt de la seva llista electoral de cara a les properes eleccions municipals de 2007.


L´acte, obert a tota la població, comptarà amb la presència e intervencions de Maria Lluïsa Romero, candidata a l´alcaldia de Cubelles i Xavier Grau entre d´altres.

La composició de la llista electoral a Cubelles reflecteix la pluralitat i voluntat d´apertura del PSC cap a nous sectors socials i de població i combina talent, il.lusió i experiència amb el compromís d´impulsar la tarnsformació necessària del municipi.

El PSC proposa una llista electoral que aposta per aconseguir la màxima confiança de la ciutadania per conformar un govern sòlid, estable i eficaç que lideri el canvi i la modernització de l´Ajuntament de Cubelles per millorar les condicions de vida de la ciutadania.

La llista electoral manté la partitat entre homes i dones capaços i amb experiència al món local (quatre dels primers llocs ja han estat regidors) tenint cura de reflectir la riquesa i plurilitat social i cultural del municipi.

www.cubelles.socialistes.org