18.4.07


UN PROJECTE DE TOTS


EL PSC PRESENTA LA SEVA CANDIDATURA MUNICIPAL PER TRANSFORMAR L’AJUNTAMENT I APORTAR NOVES IDEES A CUBELLES


Diumenge 15 de abril, va tenir lloc la presentació de la candidatura de PSC de Cubelles al cinema mediterrani de Cubelles que es va omplir de gom a gom per assistir al primer acte oficial de la nova candidatura que lidera Maria Lluïsa Romero .
(regidora d’Urbanisme i Medi Ambient en aquesta legislatura).

.
L’alcalde de Vilanova Joan Ignasi Elena, la diputada Mila Arcarons i l’alcalde d’Olivella Juli Veciana van assistir a l’acte que va comptar amb el suport del conjunt d’alcaldables del PSC de la comarca.
Va fer la presentació del acte Antonio Martínez destacant la voluntat del PSC de fer una campanya electoral fugint de l’enfrontament i la crítica estèril i apostant per la difusió de propostes i idees per millorar Cubelles.

L’alcalde Elena va destacar el suport del PSC comarcal a la nova candidatura que s’ha obert a nous col.lectius i va destacar la capacitat i experiència del PSC per arribar a acords majoritaris amb altres formacions polítiques per millorar les condicions de vida als municipis on governa.

La diputada Mila Arcarons va destacar la importància del lideratge femení a la llista electoral cubellenca i va fer una crida a mobilitzar els cubellencs i cubellenques a favor de la proposta socialista a Cubelles.

Xavier Grau, regidor de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació en aquesta legislatura, i que concorre com a número 2 a la llista electoral del PSC, va fer palesa la necessitat d’apostar decididament pel canvi i la transformació de l’Ajuntament de Cubelles com a eina per millorar i garantir la qualitat de vida i dels serveis al municipi.

Maria Lluisa Romero, en una intervenció molt aplaudida, es va mostrar contenta i decidida a tirar endavant el projecte del PSC amb el compromís de formar un govern fort i estable que posi fi a la debilitat institucional i d’autoritat viscuda en les darreres legislatures. Romero va fer un ampli repàs a la nova aposta del PSC després d’haver incorporat noves linies de treball al partit i apostar per confeccionar una llista molt representativa de les nova ciutat emergent que és Cubelles.









Mila Arcarons es diputada al Parlament pel PSC- CpC.Es actualment secretaria d´Organització de la Federeació X del PSC (Alt Penedes- Garraf),membre del grup de Dones del PSC de Vilanova i Secretaria de Formació de la seva Agrupació.
Disposa d´un blog a on podeu accedir i a on trobareu informació puntual a http://www.milarcarons.blogspot.com/