16.6.07

Se signa un pacte de govern entre PSC, CiU i ERC



L'alcaldia de Cubelles per als propers quatre anys serà per a la cap de llista socialista, Maria Lluïsa Romero


Maria Lluïsa Romero, cap de llista del PSC, ha confirmat als micròfons de Ràdio Cubelles que el seu grup ha arribat a un acord amb les formacions locals de CiU i ERC per signar un pacte de govern per als propers quatre anys. La mateixa Romero es convertiria amb aquest acord en l'alcaldessa de Cubelles durant els propers quatre anys. Si res no canvia, demà dissabte a partir de les 12 del migdia, durant el ple de constitució del nou Ajuntament, serà investida amb aquest nou càrrec.



La cap de llista socialista ha anunciat aquest tripartit a l'emissora municipal Ràdio Cubelles, pocs minuts abans de dos quarts de dues del migdia. Romero ha apuntat que “les prioritats han marcat la pauta d’aquest acord” i s'ha mostrat “convençuda de la solidesa d’aquest acord”, assenyalant que “es tracta d’un pacte fort i estable”.



Romero reconeix “haver rebut una contraproposta d’ICV per arribar a un pacte de govern”, però diu que “per arribar a aquest acord havíem de trencar el pacte amb CiU”; i diu que “no estàvem disposats a fer-ho" donat que la seva paraula estava "per davant de tot”. Pel que fa a la possibilitat que l’Entesa entrés a formar govern amb CiU i PSC, la regidora socialista ha explicat que “l’Entesa ens ha dit que es mantindrà a l’espera fent una oposició constructiva”. A tot això, Romero diu “deixar obert el pacte”.



D'altra banda, Maria Lluïsa Romero ha explicat que la primera acció que farà com a nova alcaldessa de Cubelles serà la de reunir-se amb "els treballadors/es de l’Ajuntament per demarnar-los la seva col·laboració en la meva tasca".

Ràdio Cubelles Divendres, 15-06-2007

http://www.cubelles.com/







Penedès. PSC i CiU de Cubelles signen el nou pacte de govern municipal amb ERC


Els tres grups deixen fora de l'acord l'Entesa, però no descarten futures incorporacions


MÍRIAM DE LAMO.

Cubelles
.

PSC, CiU i ERC formaran, finalment, el tripartit que governarà Cubelles els propers quatre anys. Segons la cap de llista del PSC i futura alcaldessa, Maria Lluïsa Romero, l'acord, però, «està obert que s'hi pugui afegir» algun altre grup en un futur.

Els socialistes gestionaran les regidories d'Urbanisme, Projectes i Habitatge, Serveis Socials, Promoció Cultural, Polítiques d'Igualtat, Comunicació i Noves Tecnologies; CiU es farà càrrec de Dinamització Econòmica, Consum i Comerç, Turisme, Educació, Joventut, Obres i Platges i Festes i Tradicions; finalment, ERC s'encarregarà de Seguretat Ciutadana, Salut i Cooperació.



mes informació a http://www.vilaweb.cat/