14.11.07













M.Trives/Diari de Cubelles



L' aprovació d´ aquest modificació pressupostaria de 3,9 milions d'€ suposa activar i possibilitar el desenvolupament de arrengements de mancances que tenim al nostre municipi de fa anys, com la reurbanització de l'entorn del Polisportiu i l'IES Cubelles, l'estudi inicial del Pla General o l'execució de les obres del Pla de Reurbanització del municipi.
Els ciutadans volem veure que els carrers, les vies d´ accés es transformen. Es per això que determinades actituds per part del membres de la oposició fan suposar que o no recorden que fins ara portem anys amb carrers malmesos, vies obsoletes per la immobilitat d´ anteriors governs o que deixar per l´any proper aquesta aprovació suposa allargar les vies d´ execució d´ aquestes millores que cal no retardar més.
Manca de planificació seria que a dia d´ avui el govern no hagués activat mecanismes per aconseguir el canvi que realment volem els ciutadans i que els volem quan mes ràpids millors. No volem àvies i avis , nens, gent amb dificultat de mobilitat fent acrobàcies pels carrers de Cubelles com fins ara .Si cal corregir i facilitar un canvi profund a Cubelles cal començar el més aviat possible ja que segurament tot el que voldríem no serà factible en aquests quatre anys però sí deixar un camí traçat ,planificat i ordenat perquè en un futur estigui qui sigui al govern de Cubelles continui la roda de fer Cubelles la ciutat que tots volem.

1 comentari:

DIARI DE CUBELLES ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.