9.1.08



Sembla ser que ICV, ICb i Entesa per Cubelles donaran suport a la manifestació convocada per la plataforma ciutadana i demanen a l'equip de govern «que escolti» els ciutadans i rectifiqui.



M. Trives/ Diari de Cubelles
El projecte, aprovat inicialment el setembre de 2005, i que llavors, van donar suport ICV ICb i Entesa ,han reconsiderat el vot afirmatiu donat. Sembla ser que la veu dels ciutadans ,llavors no va arribar a les orelles de cap d´ells, i si ara, es vol escoltar.Potser llavors era el moment de dir no i avui no caldria més que seure i establir converses per un traçat consensuat sense crispacions ,sense mentides,sense una sola picabaralla entre posicionats i entre diferents espais d´opinió .
Sempre he defensat una desembocadura sense ponts ,encara que es evident que la mobilitat i desplaçaments obliga a d´altres alternatives i podeu llegir aquets posicionaments dins l´arxiu del Diari de Cubelles ,no dic res nou i mantinc aquesta opinió ,ara bé.....
Es clar que la sombra de unes elecciones es veia al horitzó i calia ser prudents!! Uns vots a La Mota eran importants,calia mantenir contents els pares de les escoles també i per futurs desplaçaments i per ciutadans de Cubelles i el fet d´esgarrapar vots era evidenment més prioritari que un projecte de la envergadura d´un pont i que no es podia deixar en mans de quansevol que opines el contrari,potser d´altres alternatives viables eren pensaments útopics que calia deixar per més endevant. Només PSC sempre va defensar el pont i es va mantenir,no es estrany que mantigui la seva deria i el seu posicionament! Potser caldria preguntar el perqué d´altres van deixar un siiii... sobre la taula i un dit aixecat que ara diuen que podia ser un tic.....alternatiu potser ?





Podeu consultar més informació http://www.cubelles.com/

Trobareu la cronologia del Pont a...