7.3.08

GRAN FESTA DEL PSC AL SANT JORDI:
HEREU, MONTILLA, CHACÓN, FELIPE ZAPATERO

Chacón es defineix com "la niña de Felipe" i li agraeix que "totes les coses bones que han passat en aquest país, com l'educació i la sanitat públiques i el sistema de pensions, van començar a passar gràcies a tu"

La cap de llista del PSC, Carme Chacón, ha proclamat avui al Palau Sant Jordi: "Només l'abstenció posarà fre al futur immens que tenim per davant amb Zapatero". En el míting celebrat al Palau Sant Jordi, a què han assistit 40.000 persones, Chacón ha assegurat que "si tornem a les urnes com fa quatre anys, aquest país tornarà a ser imparable".
"Mai Catalunya havia avançat tant com en aquests darrers quatre anys, i ho hem fet amb tu", i ara "volem que aquest país sigui més ric i la seva riquesa estigui millor distribuïda", ha dit Chacón. També ha celebrat que Zapatero sap que "al contrari del que diu Pizarro, els catalans no som ni gorrons ni desagraïts". El problema és que Pizarro "només ens coneix d'enviar-nos factures de la llum, apagades i de venir a insultar els empresaris catalans". En canvi, "Zapatero s'ha partit la cara per Catalunya". "Els anticatalans no ens faran fora d'Espanya", ha afegit.
La nena de Felipe
La candidata del PSC s'ha adreçat a Felipe González per agrair-li que "totes les coses bones que han passat en aquest país, com l'educació i la sanitat públiques i el sistema de pensions, van començar a passar gràcies a tu", i ha citat entre altres aspectes "l'educació i la sanitat públiques i el sistema de pensions".
"Vaig tenir la primera beca gràcies a Felipe, i vaig poder anar estudiar a l'estranger gràcies a ell", ha dit Chacón, i per aquest motiu s'ha definit com "la niña de Felipe".
www.psc.es