9.3.10




Segona edició de les Jornades de Participació Ciutadana

Notícies - Participació Ciutadana
04/03/2010
L’Ajuntament de Cubelles durà a terme els propers 11 i 12 de març a l'escola Charlie Rivel la segona edició de les Jornades de Participació Ciutadana, un esdeveniment que pretén apropar el Consistori al conjunt de la ciutadania fent-lo partícip de diversos projectes. Enguany les jornades es dedicaran a tractar l’Agenda Local pels Drets Humans i el Pla Estratègic de Participació Ciutadana de Cubelles.
Pla Estratègic de Participació Ciutadana

Per tractar el Pla Estratègic de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Cubelles, en aquestes jornades es dedicarà una taula rodona que comptarà amb la participació del regidor de Participació Ciutadana, Xavier Grau, els portaveus dels grups polítics municipals, i Marta Martorell, directora de l’empresa CIVIS, encarregada de l’elaboració del Pla Estratègic de Cubelles.
Com en el cas anterior, es realitzarà un taller participatiu amb els assistents de validació de la diagnosi del Pla Estratègic de Participació Ciutadana de Cubelles, un document marc que planificarà, impulsarà, reglamentarà i ordenarà la participació ciutadana al municipi. Pretén ser una guia integral del desenvolupament de la participació, ja que quedaran definits els objectius, els criteris i les propostes. Així doncs, es posaran les bases en les que se sustentarà la participació ciutadana a Cubelles. Un cop estigui redactat, el Pla s’editarà en un document i una guia pràctica per apropar-lo a la ciutadania i començar a executar-lo.
Més informació a http://www.cubelles.cat/