17.5.11



DEBAT AL CINE MEDITERRANI

M. Trives/Diari de Cubelles

Cinc senyores i un senyor






Les butaques del antic cine es van omplir ahir a les set de la tarda. La majoria, gent que acompanya a les llistes respectives,amics propers respectius, veïns i veïnes alguns ,la majoria de la resta de ciutadans i ciutadanes escolta per Radio Cubelles en directe la retransmissió del debat a l’intimitat de la seva llar. Molts somriures al inici mentrestant Àngels Fuster presenta a les participants i al participant .

Ana Martinez (,Entesa-FIC),Juani Navarrete, (PP),MªLluïsa Romero,(PSC) ,Mònica Miquel,(ICV) i Noemí Cuadra (CIU ) es mostren aparentment tranqui-les ,papers en ma,bolis i tot el que faci falta per fer arribar el missatge que pot suposar un vot pel seu grup ,el proper.22 de maig.i tambe Xavi Toscano ( ERC) al extrem de la taula de debat. Àngels Fuster inicia la compta enredera i el rellotge dels temps designats ,es posa en marxa.



Les intervencions en un primer moment van suposar una presentació dels perfils dels participants en el debat. Determinats punts com el de la Sra Navarrete (PP) respecte la Tèrmica va tenir el torn de replica per Lluïsa Romero, sortint al pas de les “falses explicacions” del Grup Parlamentari del Partit Popular a l’afirmar que aquest grup havia aconseguir el trasllat de la central.i afirmant que el l programa del PSC aposta pel “Desmantellament o reubicación de la central tèrmica de Cubelles” de manera ferma tal i com ha propostat en aquesta legislatura el Govern Municipal liderat per PSC.


També determinades intervencions respecte al Pla General van sortir a la palestra i amb repliques contrastades per part de Lluïsa Romero dirigides a Mònica Miquel.


Servei a les persones ,Cultura i Ensenyament van permetre escoltar propostes de Noemi Cuadra,Monica Miquel ,Xavi Toscano, Juani Navarrete,Ana Martinez i Mª LLuissa Romero. El dret del torn de paraules va ser moderat i molt be per Àngels Fuster. No era fàcil. El temps corria menjant-se els minuts.
Al acabar foto de grup i les carpetes ben visibles Ho podeu veure !