17.5.11

La creació d'un centre de dia, compromís del PSC.


La reactivació econòmica de Cubelles implica activar un pla estratègic de desenvolupament de l'economia local, i implementar nous plans d'actuació i formació per a emprenedors, segons el PSC del municipi. Els socialistes inclouen aquests dos compromisos en un programa electoral que també aposta per la defensa de la cohesió social, amb projectes com ara la creació d'un centre de dia per a la tercera edat, i per crear la figura d'un “agent de la igualtat”.
El proper mandat, el PSC vol reprendre la redacció del nou pla general amb l'objectiu de crear nous serveis: escoles, instituts, centres cívics i culturals, estudiar la reordenació global del trànsit al municipi, i millorar la seguretat dels itineraris per a vianants i de bicicletes, especialment per a nens i joves, a l'entorn dels recintes escolars i esportius.

Altres propostes electorals dels socialistes són la creació d'un consell de joventut, i la posada en marxa d'un nou casal jove; l'inici i la finalització d'una nova biblioteca municipal adequada a les necessitats creixents de la població, i la recuperació dels drets de construcció i finalització del pavelló situat al poliesportiu.

Font : http://www.avui.cat/cubelles/nacional.html