27.11.05

Alcaldia
Es reparteixen fulls anònims degradant la imatge de l'alcalde
L'alcalde descriu l'acte de covardia i reclama, coincidint amb el Dia Internacional contra la violència vers les dones, que l'autor o autors dels fets donin la cara
L’alcalde de Cubelles, Josep Marcillas va ser víctima dijous de la setmana passada d’una campanya que degrada la seva imatge “nefastament”.
Anònimament es van repartir per diverses zones del municipi fulls que atempten a la dignitat de l’alcalde. Es tracta d’una fotografia retocada que ataca la seva imatge. Un dia abans de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional vers la violència de les Dones succeïa aquest fet que ha estat descrit per l’alcalde d’acte de covardia per part de l’autor o autors dels fets que han actuat sota l’anonimat.
Josep Marcillas ha descrit “de nefast el nivell de difamació dels impresos anònims que atemptem cap a persones públiques”. A més, creu que “sense acusat a ningú ha estat una coincidència que això s’hagi donat poc després dels plens celebrats dilluns passat, que va encendre diverses opinions i reaccions en els diversos punts tractats”.
Malgrat que l’alcalde diu poder admetre les discrepàncies que hi puguin haver en la seva forma de governar, assenyala que “un acte com aquest que degrada a les persones públiques no és la via de demanar respostes i peticions en les gestions públiques”. L’alcalde demana que “s’actuï democràticament i es doni la cara davant de fets com aquest i així es pugui donar una resposta a les crítiques pertinents”.
No és la primera vegada que fets semblants ocorren al municipi; és, per això, que l’alcalde espera que actituds com aquesta no es tornin a repetir.
Divendres, 25-11-2005
L'OPINIÓ d'ICb
L'Executiva d'ICb ha acordat manifestar públicament la seva condemna amb l'acció anònima que ha pretés ofeendre públicament la imatge de l'alcalde de Cubelles i amb ell la de tots els representants municipals escollits democràticament. ICb reitera la seva enèrgica disconformitat amb aquests atemptats contra les persones quees comprometen amb l'acció municipal i que, reiteradament, han estat víctimes d'accíons que només contribueixen a degradar la convivència ciutadana i descalifiquen per elles mateixes els seus autors o autores.