13.11.05

EL DIARI DE CUBELLES COMPLEIX UN ANY
I SUPERA LES 2.500 VISITES
L'aposta feta ara fa un any per ICb de crear un nou mitjà de comunicació a disposició de tots els cubellencs i cubellenques ha funconat amb un éxit superior al previst pels més optimistes. La primera noticia publicada en aquest DIARI DE CUBELLES va apar+eixer el 5 de novembre de l'any 2004 anunciant la creació del FORUM ICb per l'intervanvi dinformación i opinions. Poques setmanes després, i davant la petició de nombrosos afiliats i afiliades a ICb, el grup va deicidr publicar periòdicament una versió en paper del DIARI DE CUBELLES que es distribueix gratuïtament per tot el municipi.
Gairebé un any després d'aquests dues iniciatives d'informació i relació local, des d'ICB hem impulsat la posada en marxa d'una nova experiència ICb RÀDIO.
Reproduim a continuació aquella històrica primera notícia publicada al DIARI DE CUBELLES on line i agraïm a tothom la seva col.laboració i les seves visites, ara ja més de 2500 registrades en només un any de vida!!
Per col.laborar o enviar-nos informacons i opinions: diaridecubelles@yahoo.es
Per conèixer més sobre el DIARI DE CUBELLES i ICb RADIO: www.cubelles.ca
5.11.04

TU TENS MOLT A DIR

BENVINGUTS AL FÒRUM ICb


Amb la participació desinteressada de diversos col·laboradors hem creat aquest nou espai de comunicació:

FORUM ICb

Volem que sigui aquest un lloc de reflexió i intercanvi sobre tots aquells temes que afecten el present i el futur de CUBELLES i els seus habitants.

La nostra intenció és que aquest FÒRUM permeti, a tothom interessat en la realitat del nostre poble, expressar opinions, enviar comunicar suggeriments i mantenir oberta la reflexió sobre tots aquells temes que siguin d’interès general.

Juntament amb la web d'Iniciativa per Cubelles (ICb),
pretenem seguir impulsant el nostre màxim compromís com a grup:

DECIDIR ENTRE TOTS I TOTES EL MILLOR FUTUR PER CUBELLES

Aquest llista de distribució no té cap condicionant temàtic ni estilístic ni exercirà control previ sobre els continguts que els seus membres hi destinin.

Serem, això sí, curosos en no acceptar aquells missatges i/o comentaris que no respectin la diversitat i la pluralitat d'opinions que hi ha al nostre municipi i aquells que atemptin contra el respecte i l'ètica necessària per mantenir un debat democràtic i enriquidor.
Les persones interessades en rebre les informacions del nou ICb FÒRUM podeu inscriure-se a l’adreça següent: http://es.groups.yahoo.com/group/ICb_FORUM/ o escriure al correu electrònic d’Icb: IC_COMUNICACIO@terra.es

Si coneixeu altres persones a qui creieu que interessa els continguts d'aquest FÒRUM, comuniqueu el seu correu electrònic d’ICb: IC_COMUNICACIO@terra.es

Comissió Executiva d'ICb

CUBELLES BÉ S'HO VAL
Aquest nou espai creat per ICb vol ser un lloc obert de trobada i de debat. Covidem totes les persones interessades en participar en el disseny d'un futur millor per Cubelles.
Podeu trobar-nos també a www.cubelles.ca

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buenos dias
No tranquilos hacia dias que no entraba, encuentro que hay muy poca participacion y morbo, con las cosas que pasan en cubelles estos ultimos dias y entras en la pagina y parece que no pase nada.Claro ya sabemos que esta pagina esta controlada por el Sr Grau y este señor, bueno es un decir, este personaje, todos sabemos que es lo que pretende, seguir xupando hasta que se agote la leche, porque ya me diran que estan haciendo los de ICB en el gobierno sino es para que este personaje pueda continuar con sus desaguisados, sus manipulaciones, sus malos rollos, sus reuniones con los del PSC, esta buscando acaso una nueva lista para el 2007?