23.3.06

La inoperància de Renfe. SÒNIA MARÍN IGLESIAS I SÒNIA OLEART CARBÓ. CABRERA DE MAR I TIANA (MARESME).. ""Ja n’hi ha prou de les vagues encobertes, dels retards, de combois plens a vessar, de tot plegat.
RENFE ens roba el nostre temps i els nostres diners i a sobre hem de posar bona cara i pagar per un servei que no estem rebent. Aquells que pregonen la necessitat de fer servir el transport públic segur que no han patit la constant inoperància de RENFE.
Com s’entén que en una hora punta circulin trens curts que fan anar als usuaris en condicions infrahumanes
? Per què quan hi ha vagues els trens no paren a totes les estacions? Tot això, deixant de banda que la freqüència de trens nocturns deixa de funcionar a l’hora del Casimiro. A sobre de l’habitual incompetència del servei, ara s’afegeixen els inconvenients per les obres del TGV.
Els perjudicats sempre som els mateixos i ens trobem impotents perquè només tenim dret a la «rebequeria». Si no tenim servei, per què hem de pagar? Potser ens hauríem de replantejar la situació i començar a actuar. I de passada, recordar als polítics que a banda de l’Estatut sí que hi ha problemes que preocupen i afecten molts catalans. Els que defensem el transport públic ens estem quedant sense arguments.
www.vilaweb.cat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui això escriu són usuaries de la línia del Maresme. En la nostra, a més a més, quan un tren de llarg recorregut agafa retard, p.ex. els Euromed, de València,molt probablement també faran sortir amb retard els de rodalies, i els que anem a treballar hem d'acumular els retards dels altres.

Anònim ha dit...

Gràcies els partits suposadament d'esquerra estem pagant 7% més que en 2005. "Vaya pandilla de lerdos" Pep Sànchez