2.4.06

Existeix a Catalunya una Marbella?
Passa-ho!
Iu Forn
Corrupció a Marbella? Potser sí que n'hi havia una miqueta, però no tanta com sembla. Ja veurà. Diu que de 27 regidors que té l'ajuntament, 17 estan imputats en causes judicials. Molt bé, però per què ningú diu que hi ha ni més ni menys que 10 regidors que no estan imputats en cap causa? Quina mania a destacar només la part negativa de les coses. I només per fer mal...
Diu que l'alcaldessa volia fer unes reformes a l'habitació del nen i al final va gastar-se un milió d'euros en obres, incloses banyeres de 6.000 euros. Però a veure, qui no ha començat canviant el sofà i ha acabat construint-se un heliport al menjador? Et vas engrescant i una cosa porta l'altra...
Diu que a casa de la primera tinent d'alcalde, la sociata aquella que era l'assot d'un Gil, que li deia la Rubia, hi han trobat una bossa amb 60 milions de pessetes. ¿Ningú ha pensat que potser eren per pagar les despeses de comunitat?
Diu que al ple hi ha 8 formacions polítiques, quatre de les quals són grups mixtos fruit de les escissions provocades pels suborns. No, home (i dona), no. Això és pluralitat democràtica.
Diu que el responsable d'urbanisme tenia un elefant dissecat a casa. Bé, i jo pregunto: qui no té un elefant dissecat a casa?
Diu que a casa dels inculpats han aparegut sis quadres de Miró. Des de quan és delicte apreciar l'art?
Però si vol també li explico el cas d'aquell treballador d'una fàbrica que al cap de poc temps de ser elegit alcalde d'un petit poblet de la costa catalana ja tenia un Audi últim model a la porta de l'ajuntament. O que davant de casa estan construint un habitatge que té ben visible el dibuix de la famosa roda de carro, que no és altra cosa que el salconduit per evitar que la màfia et robi tota la maquinària de l'obra.
¿Potser la diferència entre els uns i els altres és que a Marbella han estat massa descarats?
www.avui.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

i els russos a cubelles que ès???