6.4.06

Jules Verne al Centre Social. Una exposició que recull la part més científica del pare de la ciència ficció. Una exposició que estarà oberta fins aquest dissabte
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cubelles, conjuntament amb el Grup Editorial Everest, ha organitzat una exposició sobre la figura del escriptor Jules Verne:"Jules Verne, de la imaginació a la realitat". Una exposició que ja està inaugurada i que es pot visitar fins aquest dissabte 8 d’abril al Centre Social.
L’exposició vol destacar la part més científica de l’autor i que recollia en les seves obres, uns invents que encara estan presents en ple segle XXI.
A més, la mostra compta amb una important part audiovisual, que explica en format documental les diferents visions de la vida i obra de Jules Verne."Una exposició en principi orientada als més petits, i on les escoles del municipi ja han confirmat la seva visita", segons ha destacat la Consultora Institucional del Grup Editorial Everest, Mª José Roca.
L’exposició coincideix amb la recent celebració del centenari de la mort del genial escriptor. Ràdio Cubelles Dijous, 06-04-2006
www.cubelles.com