13.6.06

David Hernández, primer classificat del I Campionat de Pro Evolution Soccer 5 Nacho Cacao i Àngel Llerena, segon i tercer classificat
Per VD 12/06/2006 12:33:43
David Hernández veí d'Abrera, és el guanyador del I Campionat Pro Evolution Soccer 5, disputat dissabte al Centre Social. Aquest és un dels molts actes de celebració dels 25 anys de Ràdio Cubelles, impulsat pels integrants del programa "L'Home del Gag".
Nacho Cacao, vilanoví i col·laborador de Ràdio Cubelles del programa "KSona", és el segon classificat, mentre que la tercera posició se l'ha endut el cubellenc Àngel Llerena. El Campionat, en el què hi han participat 32 inscrits va començar a les deu del matí, i després de fer un descans per dinar al migdia, es va tornar a reprendre a les cinc de la tarda. Durant tot el campionat, participants, acompanyants, curiosos i organitzadors van viure moments de nervis i de molta expectació. La semifinal i la final es va poder seguir des d'una pantalla gegant i, a més, la transmissió es va poder seguir en directe gràcies a les narracions realitzades pels nostres companys Marc Machado i Magí Fortuny, presentadors de "L'Home del Gag". Pel que fa al sorteig de la PSP, al què optaven tots els inscrits en aquest I Campionat, es va fer després de les semifinals i l'afortunat ha estat per al participant inscrit amb el número 1. Amb la felicitat dels guanyadors, el I Campionat Pro Evolution Soccer 5 acabava cap a dos quarts de vuit del vespre amb el lliurament de premis, que va comptar amb el regidors, Miquel Àngel López d'Esports; Joan Rodríguez d'Acció Social, Pilar González de Joventut i Educació; i Xavier Grau de Comunicació i Participació Ciutadana. La directora de Ràdio Cubelles, Àngels Fuster vol "agrair l'esforç de tot l'equip de l'Home del Gag, dels treballadors tant de l'emissora com del departament de Comunicació i, en especial al Marc Machado, que ha sabut trobar la complicitat de les persones que hi han col·laborat. I espero que aquest Campionat tingui continuïtat, i que des dels col·laboradors de l'emissora neixin altres propostes per celebrar aquest aniversari". Aquest I Campionat ha comptat amb el suport de l'Associació d'Hostaleria i Comerç, el XAM, l'Espai Jove, i les regidories d'Acció Social, Promoció Econòmica, Esports, Comunicació i Educació i Joventut.
www.vilanovadigital.com