23.10.06

DIA A DIA
Xavier Grau
Regidor de Governanació, Participació Ciutadana i Comunicació

CUBELLES ÉS LA PRIORITAT
Estant insistint molts, partidaris i alguns crítics amb ICb, en pressionar per conèixer si seguirem o abandonarem el govern local que es basava en un pacte de legislatura que darrerament ha saltat pels aires i no precisament per culpa nostra. Davant la presió mediàtica i personal que els darrers dies recorrre les seus polítiques locals cal fer una precisió important: l'objectiu de tothom ha de ser garantir la bona gestió de l'interés públic bàsic a Cubelles i construir ponts de debat, diàleg i consens amb el conjunt de forces polítiques cubellenques. Per què? Doncs perque tots els partits del Ple Municipal representen part de la ciutadania del nostre municipi. Des del respecte per la pluralitat d'idees i sensibilitats ara cal fer un esforç grandiós de diàleg per aconseguir acords essencials: posada en marxa de l'Oficina de Partiticpació i Informació Ciutadana (OPIC), millora de la neteja viària, arrenjament dels espais públics, construcció del nou Centre d'Atenció Primària, millora dels accessos a la zona del nou Institut... i principalement la distribució equilibrada i raonable del milionari romanent de tresoraria detectat a les arques municipals gràcies a l'obstinació que ICB ha tingut en l'exigència de l'auditoria i la la liquidació dels comptes municipals. Ara, potser més que mai, és el moment de reivindicar la necessitat de situar Cubelles com a prioritat per damunt de conflictes partidistes respecte als quals tots i totes tenim la nostra oponió i, si molt m'apures, fins i tot part de raó... o serà de culpa?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantástic Grau. Estem amb tu. Ojalá s´escoltin aquests arguments. ja va sent hora de parlar del poble més que dels personalismes que sobren a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Jo també,ja es hora de seny i catalá!!!

Anònim ha dit...

Muy bien para el Sr. Grau, de vosotros tendrian que copiar algunos partidos que están en la oposición, no se trata tan solo de insultar, etc.etc, lo que tienen que hacer el resto de partidos es presentar un buen programa de gobierno para subsanar todas las anomalias de este pueblo.

Os recomiendo que sigais de esta forma, con la educacion que os ha caracterizado siempre y es más trabajando que a los hechos me repito.

"felicidades"
Rosa

Anònim ha dit...

Estoy con vosotros,me gusta vuestra actitut y no ceder ante las presiones de estos dias.Hace falta narices que os digan por la prensa que teneis que iros del gobierno, a santo de qué? Recomiendo esta lectura a los comentaristas que os han puesto verdes, pues tienen mucho que aprender,de entrada hacer los deberes ,de lo que es un respeto .

Anònim ha dit...

M'afegeixo als comentaris anteriors i recomano als polítics personalistes que ocupen el Ple que apreguin del Grau i la seva gent d'ICB. ¿tant costa d'entendre que els volem al govrn perque son els unics que treballen pel poble? Als altres ¿els han fet fora o s'han fet fora ells mateixos perque aixi ameguen que han estat tres anys sense fer res?

Anònim ha dit...

de todo hay en la viña del señor.

Anònim ha dit...

Jo, quan llegeixo aquests escrits que, parlan molt i no diuen res, en quedo asturat, si el que ICB vol és seguir fen servir les seves regidories per fer-se publicitat, donç endavant, peró si el que ICB vol és treballar per al poble ho pot fer amb els que volien continuar amb l'empresa privada de recaptació o amb els partits que volen transparencia.