15.11.06

Catalans (i catalanes), ens han envaït

Passa-ho!
Iu Forn
Ha estat una feina lenta i callada, però efectiva. I ja en veieu els resultats, oi? Gent vinguda de fora ha acabat prenent-nos allò que sempre havia estat nostre. Ens han fet fora, catalans. A nosaltres!!! I del nostre propi hàbitat natural!!! Però ara és moment de no defallir, de lluitar, de plantar cara. Catalans (i catalanes), fem públics els noms i els cognoms dels responsables. Assenyalem-los amb el dit i que tothom sàpiga de quines espècies invasores estem parlant.

Mosquit tigre. No pica, no. Aquest forada. Són grossos com els dellonses dels responsables de Renfe Rodalies. Catalans (i catalanes), ¿recordeu el cartell electoral aquell d'en Puigcercós amb un trepant? Doncs la foto li van fer un dia que perseguia un mosquit tigre pel menjador de casa. Ara que Donald Rumsfeld és a l'atur, hauríem de fitxar-lo per dirigir les operacions militars contra el mosquit tigre. Esperem que amb més èxit que la seva brillant campanya a l'Iraq, tot sigui dit.

Musclo zebrat. Molt perillós. S'escampa a tal velocitat per l'aigua que l'altre dia entro a la dutxa i una banda de musclos zebrats em van fotre la cartera.

Escarabat morrut. Aquest se'ns està menjant les palmeres. I catalans (i catalanes), amb la quantitat de palmeres que hem plantat aquí els últims anys, tenen menú degustació per dies.

I la darrera plaga que ens ve de fora és ara mateix la més preocupant de totes. M'estic referint, catalans (i catalanes), a la plaga de lesions que pateix el Barça. No, no és coincidència que sigui justament després de les eleccions quan perdem els nostres millors homes. Els músculs (que no els musclos) se'ls trenquen de pena veient en mans de qui ha caigut Catalunya.

Catalans (i catalanes), vénen quatre anys de plagues bíbliques. Però no patiu: és una prova que servirà per enfortir-nos encara més... o no.

www.avui.cat