4.12.06

Déu n'hi do, el Quart Cinturó

Passa-ho!
Iu Forn

Al teatre Tívoli de Barcelona actua Arturo Brachetti. Ven l'espectacle amb l'eslògan Cent personatges en 100 minuts. Com pot imaginar, la cosa va que el tal Brachetti ara és un arlequí, ara un bisbe i ara Raphael, que, per cert, cada cop s'assembla més a Paul McCartney (i viceversa). I tot a velocitat de vertigen.

Però el pobre Brachetti està a punt de deixar la professió. Després de veure la manifestació contra el Quart Cinturó s'ha adonat que això seu està més que superat.

-Hola, som d'Esquerra i d'Iniciativa i ens manifestem contra el Quart Cinturó perquè és un atac al territori.

-Hola, som d'Esquerra i d'Iniciativa i formem part d'un govern que construirà el Quart Cinturó perquè és una infraestructura bàsica per al desenvolupament del país.

-Hola, tornem a ser l'Esquerra i la Iniciativa contràries al Quart Cinturó. Concretament som una diputada d'Iniciativa al Congrés que, en plena manifestació, diu que "el Quart Cinturó és un projecte desfasat i no respon a les necessitats actuals ni a una planificació futura".

-Hola, ara som l'Esquerra i la Iniciativa a favor del Quart Cinturó. No faci cas de nosaltres mateixos. Aquesta obra és prioritària i urgent. Beneficiarà el teixit industrial i social del nostre país i ajudarà el desenvolupament econòmic.

-Hola, som l'Esquerra i la Iniciativa que estaven contra el Quart Cinturó. No, que després d'escoltar aquest argument pensem que potser sí que seria bo fer-lo.

-Hola, som l'Esquerra i la Iniciativa del govern. Potser sí que seria millor oblidar-nos del Quart Cinturó...
-Nosaltres convoquem una manifestació a favor del Quart Cinturó. És una infraestructura bàsica per al desenvolupament del país.

-Doncs nosaltres en convoquem una altra en contra. El govern no pot donar suport a aquest atac contra el territori.

-Si al Quart Cinturó!!!!

-No al Quart Cinturó!!!!

http://www.avui.cat/