15.2.07

Diari de Cubelles


Tu tens molt a dir - gener /febrer 2007


foto A.Soler
(arxiu Diari de Cubelles)
Que demana ICb?


1. Que tots els grups polítics donin suport a la creació de la Comisió Municipal de seguiment de la nova Central Tèrmica i s´obri un procés d´informació pública.

2. La realització d´un estudi oficial i independent sobre la viabilitat urbanística i ilegal de la proposta de construcció d´una segona Central Tèrmica a Cubelles a la vista de les condicions actuals del municipi de Cubelles i a partir de la imposició que va suposar la construcció i funcionament de l´actual Central Tèrmica.

3. La difusió pública de tots els Convenis i els acords signats el 1975 per l´Ajuntament de Cubelles i que conté les condicions que eemparen la construcció i funcionament de l´actual Central Tèrmica.

4. La negocició d´igual a igual entre l´Ajuntament de Cubelles i l´empresa energètica sobre els possible desmantellament de l´actual Central Tèrmica amb la participació i el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya.

5. La unitat de tots els partits polítics de Cubelles i la ciutadania per estudiar i analitzar tot el procés a partir d´un debat ciutadá responsable i obert a totes les sensibilitats.

Tu tens molt a dir