17.2.07

La proposta de la moció que Iniciativa per Cubelles presentarà dilluns al Ple demana una vegada més la implicació i el suport de totes les forces polítiques del Municipi.


Que demana ICb?


1. Que tots els grups polítics donin suport a la creació de la Comisió Municipal de seguiment de la nova Central Tèrmica i s´obri un procés d´informació pública.

2. La realització d´un estudi oficial i independent sobre la viabilitat urbanística i ilegal de la proposta de construcció d´una segona Central Tèrmica a Cubelles a la vista de les condicions actuals del municipi de Cubelles i a partir de la imposició que va suposar la construcció i funcionament de l´actual Central Tèrmica.

3. La difusió pública de tots els Convenis i els acords signats el 1975 per l´Ajuntament de Cubelles i que conté les condicions que eemparen la construcció i funcionament de l´actual Central Tèrmica.

4. La negocició d´igual a igual entre l´Ajuntament de Cubelles i l´empresa energètica sobre els possible desmantellament de l´actual Central Tèrmica amb la participació i el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya.

5. La unitat de tots els partits polítics de Cubelles i la ciutadania per estudiar i analitzar tot el procés a partir d´un debat ciutadá responsable i obert a totes les sensibilitats.

Tu tens molt a dir

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Os podias haber ahorrado todos los folletos de la termica ,si luego haceis este papelón en el pleno.

Anònim ha dit...

Que pena que despues de tanto hablar ahora os sumais a esconder el tema de la comisions. ¿Porque uno de vosotros votó con Entesa i el CiU i el otro se abstuvo? Verguenza es lo que no teneis. Nos habeis engañado con este tema. Sr. Grau, visto lo visto y que parece que el unico que defiende al pueblo de la termica es usted le mando desde aqui mi modesta solidaridad y apoyo.
L.S.

Anònim ha dit...

lamentable la actitut de gonzales,se notaba que le importa un pedo la tèrmica,al otro regidor demostró su entereza al no seguirle en su modo de actuar.
J.vecino termica

Anònim ha dit...

La regidora Gonzalez se le vió el plumero,que pasa en iniciativa por Cubelles que presenta una moción al pleno de su grupo y su representatnte hace migas con la oposición y a marcillas termico a tope ?

Anònim ha dit...

Esto parece todo pensado para intentar cargarse a la regidora pilar gonzalez, en 4 años poner la educacion en el sitio que le correspondia en cubelles ahora no sirve para nada, ahora el bueno y fantastico es el grau;por favor este señor es un encantador de serpientes, un perfecto nacisista y un perfecto oportunista. el señor grau hace un mes queria mas carteras y queria un pacto estable con la entesa, y ahora es el salvador, salvador de sus intereses?

Anònim ha dit...

Ayer el pleno fué propio de representantes del pueblo que ya empiezan a desplegar sus redes para captar votos.Grau fué consequente y por eso me sumo a quienes le defienden,ya está bien!!!

Anònim ha dit...

Grau i la Entesa,? nadie se lo cree más que tú y quien te lo sopla!!!

Anònim ha dit...

"Vamos a ver" Grau fué consecuente con el mismo sobre la moción que presentaron en el pleno, quien se rajó fué Pilar González, que votó en contra de su compañero, para mi Grau tendria que encabezar la lista de ICb, y no la Pilar. Esto es lo que nos parece a nosotros, es un chico que vale mucho, y tambien merece un primer puesto.

I.LL

Anònim ha dit...

Suscribo los comentarios a favor del Xavier Grau. Hay que ser valiente y honesto para levantar la mano contra la térmica cuando todos los demás callan como espabilados. ¿Esperan que la gente confie en ellos? Si hay que hablar de la térmica tiene que ser ahora y por lo menos xavier Grau no escuerre el bulto como parece que hizo su compañera. ¿Para qué presenta una moción si cuando se lo piden el MArciallas y el Pedreny la retira con escusas infantiles?

Anònim ha dit...

Duen que faran primaries a ICB, si la Pilar fa com ahir al ple amagant el tema de la térmica més val que el Xavier marxi abans que li robin fins la cartera. Tornarem a veure la Pilar i la Mónica de la maneta després de tot el que s'han dit? Almenys el Grau va de cara.
P.S.

Anònim ha dit...

Grau ves con cuidaddo,están soltando que no veas y de los tuyos viene.Si no te quieren ,que lo digan pero no ir contando mentiras.
J.C

Anònim ha dit...

Es ben cert. No pot ser que persnes que se suposa son companys del Grau vagin enmerdant a la porta de l'escola. Es amentable la seva actitud o és que els resulta incòmode la diligència d'aquest regidor'
Manel

Anònim ha dit...

Tots els grups de cubelles es posen d acord en deixa sobre la taula la mocio sobre la termica, tots;dons be a n el grau no li sembla be i s abste,si tant interes tenia pq no votava a favor?be ara resulta que els 4 anys que han pesat icb no han fet res.Recordo que ara fa 4 anys el carrer estabe ple de gent manifestanse en contre del regidor de educacio, avui tenim el tema educatiu en inmillorables circunstancies, ara resulta que conque la pilar gonzalez ba votar amb tots els grups o sigui el 99% dels representants de la ciutadania vota una cosa, el 1% en vota un altre i la que fa mal es la poilar gonzalez.Grau que tens alguns interessos que no sabem?que necesites per el teu ego continuar com a regidor?Quedat a casa maco

Anònim ha dit...

Resposta a Manel.
Tens raó ,es vergonyos que membres del propi grup es dediquin a fomentar rumors i engresquin tot tipus de ofenses personals a persones que mereixen un respecte.

Anònim ha dit...

respeto a personas cierto, pero que se conpòrten todos como personas