4.11.07

TRANSPORTS

Concentració a Vilanova pel tall de Rodalies
Marta Rius

Els concentrats van reclamar la dimissió de la ministra de Foment i la millora del servei de Rodalies

"N'estem farts! Per un transport digne, exigim responsabilitats! Álvarez dimissió!". Amb aquest lema prop d'unes 200 persones es van aplegar ahir a la tarda a Vilanova i la Geltrú per manifestar-se contra la situació que viuen els usuaris de Renfe a la comarca del Garraf.

Convocada per la CUP, la manifestació va partir de la plaça de la Vila fins a l'estació, on es va llegir el manifest. Des de la CUP s'exigeixen solucions immediates i indemnitzacions als afectats, la dimissió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, el traspàs a la Generalitat de les competències del servei de Rodalies i regionals i la millora de l'estació de Vilanova.

Els usuaris del Garraf esperen que demà el ministeri de Foment posi una data a la represa del servei de Rodalies, una represa que, segons va manifestar ahir el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, es podria dur a terme de forma gradual.

A l'espera de conèixer aquesta data, la ministra de Foment va admetre que "vist el que ha passat" hagués estat millor no haver posat una data a l'arribada del TGV a Barcelona. Álvarez no va voler aventurar una nova data.

D'altra banda, tècnics de Gas Natural van finalitzar ahir els treballs de reparació de la fuita de gas que va tenir lloc divendres a la nit a Sants quan una màquina que treballava en el micropilotatge d'un edifici pròxims a les obres de TGV va perforar una canonada al carrer Antoni Capmany.

Notícia publicada al diari AVUI
www.avui.cat