7.12.07


ASSISTÈNCIA DE CUBELLES AL CONGRES PER LA CIUTADANIA


El Paper dels municipis en l´integració dels immigrants


L´alcaldessa Maria Lluïsa Romero i el regidor d´Urbanisme Miguel Ángel López, van assistir al congres celebrat a l´IFEMA de Madrid, envers l´integració dels immigrants en els municipis. El congrés es va fer els dies 28, 29 i 30 de novembre.

Van obrir l´acte inaugural, la Directora General d´integració dels immigrants, el President de la Federació Espanyola de Municipis i la Secretaria d´Estat d´immigració i emigració.

Cal recordar que el percentatge d´immigrants a Cubelles, que actualment te una població de 13.700 habitants empadronats, es del 12,5 per cent, sen un terç d´ells, de l´Europa comunitària.

La visita es va complementar amb una entrevista amb els responsables de la Direcció General de Costes i Ports, del ministeri de Medi Ambient, on es va parlar del estat del futur port esportiu de Cubelles i de la problemàtica de les inundacions al litoral per tempestes marines.

Durant l´estància a Madrid, l´Alcaldessa i el regidor d´Urbanisme, van ser invitats per la Diputada Isabel López, a dinar al Congrés dels Diputats, on van fer taula amb diverses diputats del partit socialista, portaveus d´Industria, Medi Ambient i del Pacte de Toledo.

Maria Lluïsa Romero, considera molt positiva per Cubelles la visita a Madrid i agraeix als companys socialistes, la atenció rebuda.

Trobareu aquesta informació a

http://socialistes.cat/