27.12.07



Els caps de llista dels tres partits de govern fan balanç dels sis primers mesos de mandat
Maria Lluïsa Romero, Joan Albet i Joan Rodríguez Serra van oferir una roda de premsa on van repasar les actuacions de les diferents regidories

Els caps de llista de l’equip de Govern, Maria Lluïsa Romero (PSC), Joan Albet (CiU) i Joan Rodríguez Serra (ERC), van oferir dilluns passat una roda de premsa als mitjans per fer balanç dels sis primers mesos del nou govern municipal. L’Alcaldessa i els dos primers tinents d’Alcalde van passar revista a les actuacions que s’havien realitzat en cadascuna de les àrees que depenen del seu grup polític.

Entre els afers de l’acció de govern que més destacava Maria Lluïsa Romero hi ha “el traspàs a la Diputació de la recaptació de tributs”, “la celebració de les dues primeres audiències públiques al municipi” i “la fase de concurs en què es troba actualment el projecte del Pont sobre el Foix”, aprovat en el ple del passat 19 de novembre. A banda d’aquests temes, també va fer referència “al projecte de creació dels nous estudis de Ràdio Cubelles”, com un dels projectes de futur immediat.

Joan Albet va destacar “la tasca de reorganització que s’ha dut a terme en l’Àrea d’Obres i Serveis per fer front a les mancances internes que presentava la Brigada Municipal”, i la prioritat de la peatonalització del municipi. En matèria d’Ensenyament, Albet avançava que “les obres del CEIP Mar i Cel s’iniciaran el 2008”, que “s’està planificant la creació d’un nou Institut a la zona del CEIP Charlie Rivel per crear nuclis d’ensenyament al municipi” i “la reobertura de l'antiga Llar d’Infants L'Estel, a l'entorn del CEIP Charlie Rivel” que donarà cabuda a 53 infants més entre 0 i 3 anys.

En referència a l’àrea de Promoció Econòmica, Albet aposta per una “redefinició de la Festa de la Verema i potenciar les Jornades Gastronòmiques” que tancaven portes el passat novembre. A mode de conclusió, el cap de llista convergent demanava “un vot de confiança” i remarcava que “s’estan duent a terme canvis significatius al municipi”.

El segon tinent d’Alcalde, Joan Rodríguez Serra (ERC), en matèria de Seguretat Ciutadana anunciava “el nomenament d’un nou cap i l’ampliació de la plantilla de la Policia Local fins als 30 efectius”. El regidor de Salut posava de manifest la voluntat d'engegar “campanyes de prevenció i sensibilització en matèria de Salut, animals de companyia i població immigrant”. A mode de conclusió, Joan Rodríguez Serra destacava “el treball en xarxa que duen a terme les diferents regidories per poder solucionar els problemes que sorgeixen”.

Finalment l’Alcaldessa, Maria Lluïsa Romero, feia èmfasi en “la cohesió dels tres socis de govern” i afirmava que “hi ha plena confiança mútua”. Abans de cloure l’acte, Romero també va aprofitar per avançar nous projectes com “la connexió a una xarxa de subministrament d’aigua”, “la planificació d’habitatge de Protecció Oficial al municipi” i “la voluntat d’inaugurar en aquesta legislatura la nova biblioteca municipal”.
Per acabar, Romero i els seus companys van desitjar unes "Bones Festes i un Feliç any 2008" a tots els cubellencs i cubellenques.
Ràdio Cubelles Dimecres, 19-12-2007