27.12.07

Serveis a les persones

El Consistori visita el Casal d'Avis Cimblanc per felicitar el Nadal
La trobada va servir per sorprendre als usuaris amb la instal·lació d'un billar frances i una nova televisió

Els regidors i regidores de l'Ajuntament de Cubelles van felicitar el Nadal als usuaris del Casal d'Avis Cimblanc, el passat 19 de desembre. La celebració va acabar amb torrons i cava per celebrar el Nadal i l'any 2008.

L'acte va estar presidit per l'Alcaldessa, Maria Lluïsa Romero, que va estar acompanyada per bona part dels regidors i regidores municipals i per la directora de l'oficina cubellenca de La Caixa, Carme Nin. Aquesta entitat financera ha col·laborat econòmicament, a través de la seva Obra Social, en l'adquisició de nou mobiliari a l'Espai de la Gent Gran. Entre aquestes millores destaca l'adquisició d'una taula de billar de caramboles -una llarga reivindicació del col·lectiu d'usuaris del casal- i una nova televisió amb DVD.

La regidora de Serveis a les Persones, Prudència Carrasco, va explicar que "la taula de billar era una demanda expressa de la gent gran que havien reivindicat durant molt de temps". Per altra banda, la regidora va explicar que aquest és el primer pas de les millores de l'espai, ja que "esta prevista l'arribada de més mobiliari, com uns sofàs i uns armaris amb l'objectiu de dinamitzar l'espai per la gent gran". Des del punt de vista de l'Obra Social de La Caixa, representada per la directora de l'oficina de Cubelles, Carme Nin, es va mostrar "orgullosa de poder participar en l'adquisició de mobiliari per el Casal d'Avis".

Aquesta ha estat la primera vegada que el consistori visitava el Casal per desitjar bones festes a tots els seus usuari. De fet, Maria Lluisa Romero explicava que "tenim la intenció de repetir aquest gest d'ara en endavant.

Ràdio Cubelles/Departament de Comunicació