26.3.08

Alcaldia

El Jutge arxiva la denúncia dels representants de Fauna contra l'Alcaldessa i el cap de la Policia
El sobreseïment de les diligències es fonamenta en el fet que "no queda acreditada la perpretació de delicte"

El jutjat d'instrucció número 6 de Vilanova i la Geltrú ha decretat el sobreseïment de les diligències incoades contra l'Acaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, i el cap de la Policia Local per "no quedar acreditada la perpretació de delicte".

Maria Lluïsa Romero, Alcaldessa de Cubelles, es va referir a aquest fet el passat 25 de març, en el decurs del ple extraordinari convocat a petició de l'oposició municipal en relació a la construcció del pont sobre el riu Foix. Romero va informar que tant ella com el cap de la Policia Local havien estat denunciats als jutjats i va oferir a membres del públic que ho havien sol·licitat "la possibilitat de fer ús de la paraula sense cap tipus d’amenaces", en clara referència a la denúncia interposada i a les al·lusions proferides contra ella mateixa i el govern municipal a les dependències policials dies abans.

La denúncia va ser interposada pel president de la Plataforma Volem el pont per l'Onze de Setembre, Carlos Ríos, i el secretari i portaveu de la mateixa, Xavier Pla. Els fets es remunten al 21 de març, quan els dos denunciants es van personar a les dependències de la Policia Local de Cubelles i van reclamar l'expedició d'un certificat acreditatiu del dia i hora de lliurament d'una notificació de l'Ajuntament, en què es denegava la seva intervenció a la sessió plenària extraordinària del passat dimarts i se'ls emplaçava a posar-se en contacte amb l'Alcaldia per ampliar la informació. Els compareixents, tal i com consta a l'atestat de la Policia Local, van llençar acusacions i referències contra el govern municipal i l'Alcaldessa de Cubelles, així com amenaces contra els agents de la Policia Local. Finalment, van formalitzar la denúncia al jutjat de guàrida de Vilanova i la Geltrú, ara arxivada pel jutge, per una suposada retenció de documentació.

www.cubelles.org

més informació

El Ple rebutja revocar l'aprovació definitiva del projecte constructiu del pont del riu Foix

www.cubelles.org


Penedès. Intervencions en el ple>
Penedès. El govern de Cubelles ratifica en el ple la seva aposta pel pont del carrer Lleida

www.vilaweb.cat