15.5.10

Aquí Parlem (6 de maig) El dia d’Europa







Teniu l´ oportunitat de veure i escoltar un vídeo que trobareu i destinat a qui no ha assistit a aquesta interessant conferencia -col·loqui
.Clikeu no us decebrà!

Font:http://www.rtve.es/mediateca/videos/20100507/aqui-parlem-maig-dia-deuropa/764691.shtml



M. Trives/Diari de Cubelles

Carme Colominas ha visitat Cubelles . Curiosament i no es la primera vegada en que l´assistència de públic a determintats actes va ser baixa , com ens passa molt sovint a Cubelles i en aquest cas es imperdonable . Carme experta en el tema Europeu ,es un luxe haver tingut la possibilitat d´ escoltar –la i perdre l´ oportunitat de qüestiona-li els dubtes que tenim i com funciona aquest tinglat important per tots els ciutadans i ciutadanes d´ aquest continent. Important conèixer els punts basics de funcionament. Caldrà revisar el perquè ciutadans d´ aquest vila convocats , póster no suficientment ,o el boca orella inactiu ,també els organitzadors del acte potser no van ser efectius en projectar un acta important i els mitjans de comunicació invisibles en aquest cas era inexcusable.
Representants politics hi eren cinc ,Mª Lluïsa Romero alcaldessa,Miguel Angel Lopez,Xavier Grau,regidors , Prudencia Carrasco que va presentar l´ acta com a Regidora de Politiques d´Igualtat de Cubelles i Monica Miquel com a representat del Consell Comarcal organitzador de la Setmana d'Europa al Garraf.La resta de representants politics no es van fer notar i si es va fer notar l´ assistència de veïns representants del teixit associatiu ,escassos pro hi érem us quants.

Recomanar bloc de Carme Colomines* http://carmecolomina.blogspot.com/


*,periodista .Entre 1997 i 2001 va ser corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel•les. Després ha estat cap de la secció d’Internacional i sotscap d’informatius a la mateixa emissora. Del 2005-2006 va editor un programa setmanal sobre l’actualitat europea a Catalunya Ràdio.
Actualment és secretària general de l’APEC, Associació de Periodistes Europeus de Catalunya, i membre del Team Europa de la representació de la Comissió Europea per a Catalunya i Balears.
Font: Centre d'Estudis Jordi Pujol http://www.jordipujol.cat/ca/cejp