12.5.10

Xerrada sobre Dones i crisi econòmica, aquest divendres al Centre Social a les set de la tarda

La xerrada està inclosa dins la programació sobre la Setmana d'Europa que organitza el Consell Comarcal del Garraf

Continuen els actes de la Setmana d’Europa. Aquest dimecres, la periodista Carme Colomines farà la conferència: “Dones i crisi econòmica, què fa la Unió Europea?”. A la xerrada es parlarà de quines són les repercussions que poden afectar a les dones en les polítiques d’estats que s’estan prenen. La ponent parlarà de com en temps de crisi econòmica es van dirigir les polítiques cap a sectors de de la construcció o l’automoció i s'han retallat en aspectes socials. Així, aquesta conferència es farà divendres, a les set de la tarda, al Centre Social.
L’acte central, però d’aquesta Setmana d'Europa, que organitza el Consell Comarcal del Garraf, es va fer diumenge, a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova, on va tenir lloc el Dia d’Europa amb un acte institucional que va incloure un espectacle de corrandes infantils, la lectura de la Declaració del Consell Català del Moviment Europeu per part de ciutadans i ciutadanes dels països de la Unió Europea en diverses llengües i la interpretació del Himne d’Europa per part de l’Escola de Música Pizzicato, de Cubelles.
El programa d’actes de la Setmana d’Europa també inclou un acte a Sant Pere de Ribes. Aquest dissabte, l’Espai Jove de Sant Pere de Ribes es realitzarà la trobada “Joves i Europa” que començarà amb el col•loqui: “Jove, parla’m d’Europa”, on cinc joves del municipi explicaran les seves experiències de participació en projectes europeus com l’Erasmus, els camps de treball o l’intercanvi d’experiències laborals. Tot seguit hi haurà un refrigeri i un vídeo fòrum.
Font: Ràdio Cubelles