14.5.10

DONEM LA BENVINGUDA A UNA NOVA PÀGINA WEB AMIGA DEL DIARI DE CUBELLES

http://www.amicucubelles.com/

AMICU PRESENTACIÓ:
Som un grup de discapacitats, cuidadors i col·laboradors, que defensem els drets de les persones discapacitades.

L'únic instrument que utilitzem, per a la seva defensa, és la llei, que, desgraciadament encara avui, es compleix amb molt poca freqüència.

Defensem el dret al treball, com un ciutadà normal. Volem que s'ampliï el % de discapacitats en l'Administració Local, Autonòmica i estatal.

Els discapacitats som persones molt capaces, i tots som discapacitats, uns més i uns altres menys.

Entenem que una discapacitat, engendra, per si sola, una nova capacitat.

La quota, per família amb algun membre discapacitat, és de 10€ anuals. Creiem que el manteniment d'aquesta associació, no ho han de fer els socis, sinó els estaments governamentals, amb ajudes a la labor que realitzem.

Ajudem a tots els discapacitats, en els difícils tràmits que cal realitzar amb l'Administració, per a la consecució de drets elementals (dependencia, targeta d'aparcament, certificat de minusvalidesa, revisions de minusvalidesa per empitjorament, ajudes per a les obres necessàries a la casa, perquè pugui desembolicar-se el discapacitat. Ajudes per a l'accés a l'habitatge (rampes, ascensors etc), regulats, per llei.

Volem ciutats accessibles, lliures de barreres arquitectòniques, i demanem un tracte igual al de les persones normals.

Volem poder gaudir de l'oci (bars, restaurants, locals comercials, cinemes, teatres…)

Reivindiquem un accés fàcil a la platja, i monitors per ajudar als que ho necessitin. La platja és de tots i tots tenim dret a banyar-nos!

Organitzem sortides per a discapacitats, en autobusos adaptats i els seus cuidadors, a llocs d'interès cultural i a la naturalesa. Aquest tipus d'excursions ens uneixen encara més.

Actualment som 127 socis, entre discapacitats, cuidadors i socis normals

Tenim àmbit d'actuació universal, es a dir, Catalunya, Espanya, Europa, a tot el món.

Defensem el dret dels cuidadors i la família a poder utilitzar els Centres de Dia, on el discapacitat, està perfectament atès, i els seus cuidadors poden oxigenar-se, almenys unes hores. Centres de Dia Publics, ja que els privats no son per tothom.

Fes-te soci. T'esperem.