18.5.06

Participació Ciutadana i Comunicació.
Aprovat inicialment el Reglament de Participació Ciutadana i el del Consell de la Vila.

Els interessats en conèixer el text d'ambdós reglaments poden consultar-los a la web municipal
El ple de l'Ajuntament de Cubelles va aprovar, amb les abstencions dels dos regidors d'ICV, el Reglament de Participació Ciutadana (RPC) i el Reglament d'Organització i Funcionament del Consell de la Vila.
El regidor de Participació Ciutadana, Xavier Grau, va fer un repàs del contingut del document, aprovat després d'haver estat àmpliament debatut en diverses reunions de treball amb els diferents grups polítics municipals i entitats del municipi. En aquest període de debat, el text ha anat engrandint-se amb l'aportació de bona part de les al·legacions presentades. Per a Grau, “aquest és un document de llarga elaboració que a hores d’ara és infinitament millor que l’aprovat inicialment ara fa un any”.
Jordi Coch (ICV) va justificar la seva abstenció, malgrat reconèixer "la importància del document", i per a Joan Albet (CiU) "fa falta un reglament, tot i que els temes de Participació Ciutadana es porten a dins". La regidora Juana Navarrete (PPC) va demanar "mecanismes clars i àgils" per a l'aplicació del reglament.
El document definitiu, així com el procés i els terminis per a la seva definitiva aprovació, es poden consultar a la web municipal, dins l'apartat de la regidoria de Participació Ciutadana. Departament de Comunicació Dimecres, 17-05-2006
www.cubelles.com