22.9.06

DIA A DIA
Xavier Grau
Regidor de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació

NO AL MATONISME
Vist el to i l'agressivitat d'alguns dels comentaris que recorren aquest i d'altres webblogs de caire polític penso que cal fer un pas endavant contra l'insult, la difamació i l'atac al fetge d'aquell que considerem enemic quan és només adversari polític. Vull desautoritzar públicament els insults i les falses insídies que alguns lectors i lectores col.loquen des de l'anonimat contra regidors i regidores de l'Ajuntament de Cubelles en aquestes pàgines del Diari de Cubelles i en d'altres fòrums. No ho podem acceptar. Vagin dirigides a qui vagin dirigides, les desqüalificacions, les amenaces personals i familiars són totes rebutjables a més a més d'indignes per part de qui les insunua, les proposa o les deixa còrrer.
Avui mateix a La Vanguardia (pàg 26), una companya periodista, Montserrat Domínguez, parla del mobbing i el bullying polític i ho tracta clarament: ... para definir lo que de toda la vida, en castellano, se ha llamado "matonismo". 2.-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bla, bla, bla!! LAS VERDADES OFENDEN, VERDAD SR. REGIDOR DE COMUNICACIÓN? SABE SU GRUPO QUE SU SRA. QUE TRABAJA EN EL AYUNTAMIENTO GANA BASTANTE MAS ESTA LEGISLATURA QUE LA ANTERIOR? SABE SU GRUPO QUE SU SRA. SE ENCARGA DE CONTRATAR LAS EMPRESAS SIN LA FORMACION ADECUADA PARA REALIZAR ESTA TAREA?
Y ES USTED QUIEN NOS QUIERE DAR UNA LECCION DE INSULTOS,DIFAMACION Y ATAQUES AL HIGADO?
SI ES USTED QUIEN NOS INSULTA APROVECHANDOSE DE SU CARGO EN EL AYUNTAMIENTO, PARA SU BENEFICIO FAMILIAR!!!
Bla,bla, bla!!

Anònim ha dit...

Uy, uy, uy... leo miedo en estos comentarios que para verguenza de su autor o autores siempre son anónimo. ¿Qué pasa? Tanto miedo os da este Grau que ahora teneis que intentar calumniar a su familia. Feo, feo y de cobardes. Ahora sí que me convenceis este tío merece nuestra confianza. se aprueba un reglamento y una legión de miedosos se ponen a escupir ideoteces. Sr. Grau, adelante.

Anònim ha dit...

te ha adelantao tio!!! este comentario me vale,Grau,ni caso

Anònim ha dit...

mentir ,difamar y no dar la cara es de cobardes,quien sea que afirma eso no merece ningun aplauso .Yo estoy esperanzado
Jaime M.

Anònim ha dit...

Doncs jo m'afegeixo al primer comentari ja que està més que vist que aquest senyor regidor de comunicació només escombra cap a casa seva. O sigui que allò de Juan Palomo li queda a mida.

Anònim ha dit...

Com dol i quina genteta tenim disposada a ficar cullerada sense motius.Sou una colla de bretols,Cubelles mereix un altre personal més critic amb el que toca i no liant al personal amb mentides i manipulació de dates.

Anònim ha dit...

Força a Grau !!!! i vosaltres comentaristas de poca monta i amb ganes de embrutar amb mentides,aneu a salsa rosa o al tomate.
Jordi

Anònim ha dit...

Estic d acord amb que la politica els insuls no tindrien que tenir lloc, pero clar si el president de la generalitat(be es un di), parla i difama amb allo del 3%, dir aqui segons quines veritats tampoc un so te que agafar malament.Ara tinc un dubte ICB te dos regidors no?dons mira per on ia un regidor/a que per el que sembla aqui no surt gaira, deu se que es de les que fa feina a i en cambi el Sr Grau carai, surt cada dia inclus ell escriu, be no deu teni res mes a fer, si pensem que per aprobar un pla de participacio a estat tres anys.En fi vosaltres sabreu

Anònim ha dit...

Que diu!! Com es nota que no mires al Diari de Cubelles!Pots fer un repás hi veurás que la feina dels nostres regidors surt sempre que tenim referencies de diaris digitals i de la propia web i comunicats radio Cubelles.Au va!! que es veu el plumero!!!

Anònim ha dit...

Carai amb tans partidaris del Grau, com es que no es presenta com a cap de llista?