22.9.06

Diumenge,17 , local de Iniciativa per Cubelles, assemblea oberta








diumenge 17 ,assemblea oberta.
La salut financiera del municipi es cosa de tots: Parlem-ne

Lloc : Local ICb (plaça Balmes)Hora: 11,30

Representants de diverses Entitats de Cubelles van assistir al acte invitats per el Grup i participant amb el col-loqui.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser molt clar el contingut i profitós el temps que es va dedicar per explicar el que no teniem clar.

Anònim ha dit...

osti, veïns amb "h", que visca Normalització Lingüística!

Anònim ha dit...

Per les fotos no sembla que hi havia gaire gent. A més... parlar de salut financera després d' haver tingut 3 anys de govern per a sanejar-la. Aquella famosa auditoria d' un any que us havíen aprovat no l' hem vista per enlloc. No serà que veieu que se us acaba el temps i veieu perillar la cadira? Si no, no entenc ara perquè tantes presses per intentar arreglar els calers municipals. El que penso és que us heu aplicat el "cuento" de "hablen mal o hablen bien, lo importante para triunfar es que hablen de uno"

Anònim ha dit...

Arreglar ¨els calers municipals¨ es prioritario y saber a donde va nuestro dinero también,así que si habia gente o no la habia que más dá! me parecen bien las fotos y si habia gente o no a ellos parece que no les importa ya que están publicadas ,lo que importa es el tema ¨calerons¨ que a tí si parece que no te interesa ya que no sales en la foto.Luego no te quejes de donde va tu dinero!!!

Anònim ha dit...

Buena respuesta.Esta iniciativa de hablar sobre el el tema que ha propuesto el grupo de Iniciativa la felicito .

Anònim ha dit...

Se repetirá ? no pude ir aquel dia.