15.10.06

DIA A DIA
XAVIER GRAU
Regidor de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació

DEMÀ HI HA PLE
Demà dilluns hi ha Ple i els tretze regidors i regidores de l'Ajuntament cal que estem, plegats, a l'alçada de la responsabilitat ciutadana que han dipositat en nosaltres els veïns i veïnes de Cubelles. Arribem a una sessió plenària precedida per una setmana intensa de greu discrepància partidista que ha fet caure el Govern municipal. Penso que, al marge del debat polític i democràtic que demà hi hagi entorn a l'important tema de l'Hisenda i la Recaptació Municipal, cal establir un procés de diàleg franc entre els conjunt de totes les forces polítiques per no decebre la confiança que la ciutadania diposita en nosaltres. Al Ple es pot defensar tot i totes les opcions són respectables. La democràcia no admet amenaces, ni xantatges ni veritats a mitges. És aquesta la seva grandesa i la seva debilitat alhora: la violència, a voltes física, i massa sovint de paraula i d'actitud s'ha de desterrar del panorama polític cubellenc i penso que anem fent camí en aquesta direcció. Però no podem badar: Cubelles reclama pas cap a una novíssima etapa que s'ha de liderar des del comrpomís étic amb el respecte per la pluralitat i l'exercici noble de l'acció política. No tots els polítics som iguals, i demà també caldrà demostrar-ho. Cal que estem, plegats, a l'alçada del compromís democràtic que voluntàriament hem escollit els representants polítics que tenim la responsabilitat i també l'honor de representar els veïns i les veïnes de Cubelles: per això, demà hi ha Ple. 9.-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

El pleno de mañana espero que sea lo más normal posible. Srs de ICB, el cartel que tienen en su página web, es insultante para muchas personas que vivmos en Cataluña, por favor téngan en cuenta a éste colectivo, que es muy numeroso, y a nadie le gusta que insulten a sus orígenes. Por favor, retírenlo, ya que como partido político, podría convertirse en algo muy grave para la democracia de éste país.

Anònim ha dit...

Escriure això i no dir res és el mateix. Demà esperem que us poseu a roda dels d'ICV, d'ERC i del PSC. Sinò tot el demés és passat per aigüa. Prou excuses i mulleu-se d'una vegada!
PEP

Anònim ha dit...

"Violència a voltes física"?, Quan? que jo recordi ningú mai s' ha pegat en un ple..... es que teniu por i d' aquí tanta justificació?

Anònim ha dit...

Crec que Grau ens ofereix un grau de cordura que cal prestar atenció ique no han demostrat eltres.

Anònim ha dit...

Penso que Grau parlar molt i no diu res, potser te cordura o potser ter po.

Anònim ha dit...

Hago referencia al usuariode "El cartel que tiene ICB), pués mire yo le voy a contestar a usted, no pertenezco a ningún partido politico, pero el poco tiempo que llevo viviendo en Cubelles, le diré que es el único partido que han sabido trabajar, sin hacer ninguna demagogia, dice "insultante", pués mire el insultante para mi es usted, ya que es partido jamás ha insultado a nadie, "Ojalá el resto de partidos o sea los que están en la oposición fueran tan legales como ellos.
Un saludo. Jaime Martinez

Anònim ha dit...

Felicito a ICB, por lo bien que lo habeis hecho durante el tiempo que habeis estado en el gobierno, pase lo que pase esta tarde, vosotros adelante y seguir trabajando de la misma forma que lo habeis hecho hasta ahora.

No tener en cuenta el resto de usuarios que os están insultando, ya sabemos de donde biene "todo esto"

Rosario.

Anònim ha dit...

Mire Sr. Martinez, que ICB sea un buen partido político, no lo pongo en duda. No quiero que se entienda mi mensaje como crítica a ICB, para nada. Me refiero únicamente al cartel que encabeza su página web. Creo que ese cartel no debería estar ahí, en la página de un partido político. A Mí, que tampoco pertenezco a ningún partido político, ni ganas, me ha molestado ver ese cartel en ésta página. Por mi parte nada más. Un saludo, Luis

Anònim ha dit...

¿Puede alguien decirme quienes son los fascistas del siglo 21?

Anònim ha dit...

Como nadie contesta, lo haré yo. Los fascistas del siglo 21 son aquellos que IMPONEN. Hay que ser más tolerantes, todos con todos.

Anònim ha dit...

ICB es una formacion coherente con lo que hace y dice?hay si lo seria le falla algo o alguien.Sr Grau sea coherente bueno la verdad es que nunca lo ha sido

Anònim ha dit...

Yo tambien apuesto porque no todos los politicos sois iguales.Es una frase muy utilizada y no me gusta.