14.3.07

Participació Ciutadana i Comunicació

Participació Ciutadana presenta el seu reglament a la ciutadania El Cinema Mediterrani es va omplir per a la presentació de l'edició enquadernada del RPC

El Reglament de Participació Ciutadana (RPC) i del d'Organització i Funcionament del Consell de la Vila ja té la seva edició enquadernada. El llibret, que recull íntegrament el RPC i el reglament del Consell de la Vila, s'acompanya d'una guia d'ús, que facilita la interpretació dels drets i obligacions d'Administració i administrat. Malgrat que el RPC es va presentar dilluns oficialment aquest ja porta funcionant al municipi des del 26 d’octubre del 2006.
L'Alcalde de Cubelles, Josep Marcillas, obria l’acte apuntant que "el Reglament és el resultat d’anys d’esforços de totes les forces polítiques municipals i de les entitats i associacions de la vila". Per la seva banda, el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Grau, va destacar que "el Reglament de Participació Ciutadana i el Reglament del Consell de la Vila és fruit d’un treball conjunt iniciat el 1999 i impulsat principalment de manera molt decidida pel conjunt d’entitats i associacions cubellenques". Grau va destacar el fet que "més enllà del document del Reglament cal saber veure la renovació de la voluntat de participar i de decidir col·lectivament com afrontem els reptes de construir una convivència millor".
Pel que a l’aplicació del reglament, la regidoria de Participació Ciutadana va començar posant al dia les dades de les nombrosos entitats i associacions registrades al municipi, per tal de donar més agilitat a les
futures demandes que puguin presentar.
A la presentació del reglament van assistir diferents personalitats, com ara, Fernando Pindado, Subdirector General de Participació, i Albert Galinsoga, Catedràtic de Dret Internacional Públic de la Universitat de Lleida. També va assistir Inés Moreno, cap de l'Oficina de Participació i Informació Ciutadana.

Departament de Comunicació
www.cubelles.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Grau ,has fet un bon treball,tens corda encara? sembla que els teus companys de grup parlen no molt bé de tú,no facis cas ,tú a la teva has fet una bona gestió al govern.
A.Riba

Anònim ha dit...

Te felicitamos, por lo bien que fué la presentación, también quiero aprovechar desde aqui,para felicitar a Inés Moreno,por el buen trabajo que habeis realizado.
"Adelante".
Puri.

Anònim ha dit...

A Xavier Grau un deu perla seva aportació dins aquesta feina i també felicitar a Inés Moreno per el tracte que rebem
Pere G.