12.3.07

Que demanin la independència

Passa-ho!
Iu Forn

Sí, sí, senyor Mariano, van ser trenta mil milions de manifestants (o més). Molt bé, i ara què? Vostè, que és molt més llest del que demostra últimament, sap que les cordes no poden estar permanentment tibades. Per tant, em permet unes preguntetes?

¿El sector ultra del seu partit continuarà manipulant l'opinió pública amb el cas De Juana o canviarà de tema? Reunir 350.000 persones en una mani és tot un èxit. Sens dubte. Ara bé, quan s'ha tocat a sometent i s'ha mobilitzat tot el partit amb autocar i bocata, quan s'ha fet la demagògia més elaborada dels últims 30 anys, ¿no està interessat a saber què pensen els centenars de milers de militants del PP que no van anar a la mani? ¿I no li interessa saber què pensen els milions de votants del PP que tampoc van sortir a passejar la bandera ejpañola? Van convocar la mani el dia abans de complir-se tres anys de l'11-M i resulta que al seu discurs, vostè no va fer-hi ni un sol esment. Què va passar? Que no va adonar-se del dia que era, oi? És que si no fos un oblit, seria una indignitat que l'inhabilitaria per ser ni tan sols president de l'escala. Per què creu que moltes associacions de víctimes no van anar a la seva mani? ¿Està satisfet que passi això? ¿Les víctimes que el seu partit no manipula són menys víctimes que les altres? Per què van prohibir les banderes franquistes? ¿No era una manifestació que tenia com un dels lemes la paraula llibertat? Per què no van deixar que la seva gent dugués banderes amb total llibertat? Per què no fan un pas més en la demencial espiral del tot s'hi val i comencen a reivindicar la pena de mort? Tal com estan les coses segur que l'argument triomfa.

I ara què, senyor Mariano? Continuarà fent funcionar la màquina de crispar fins a aconseguir un avançament electoral, oi? I si això no passa, què? El PP demanarà la independència i crearà el seu propi Estat? Sí? Doncs avisi, que vindrem a dir-los adéu amb la maneta.
www.avui.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Este señor está confundiendo la velocidad con el tocino o todavía no se ha enterado que los que quieren independizarse son todos los demás. Para decir incongruencias todo el mundo "he güeno". Un caluroso aplauso