23.6.07

(Foto arxiu Diari de Cubelles)
Alcaldia

El nou equip de govern municipal ha convocat per dimarts una roda de premsa per presentar l’acord de govern de la legislatura (2007-2011)


Els tres socis de govern que formen el tripartit PSC, CiU i ERC donaran a conèixer els detalls d’aquest acord.

El nou equip de govern municipal ha convocat per dimarts una roda de premsa per presentar l’acord de govern de la legislatura (2007-2011). Els tres socis de govern que formen el tripartit PSC, CiU i ERC donaran a conèixer els detalls d’aquest acord.

L’alcaldessa, Maria Lluïsa Romero ha explicat que “el tripartit manté reunions constants per deixar tancat el cartipàs municipal per a la seva aprovació en sessió plenària”.
També ha assenyalat que "una de les característiques d'aquest nou cartipàs és la divisió d'àrees amb una intercalació de més d'un regidor en determinades regidories per aconseguir una participació directe en cadascuna d'elles"
Joan Albet de CiU, que es farà càrrec de la primera tinença d’alcaldia ha explicat que “s’ha fet un pla de mandat inicial que ens permetrà començar a treballar en les mancances de curt termini”. I ha dit que “paral•lelament el tripartit es troba confeccionant un pla de mandat quadriennal que recollirà els compromisos de pacte per aquests quatre anys de govern” D’altra banda, Joan Albet ha explicat que “els diferents regidors ja han començat a prendre possessió de les seves carteres per conèixer quin és el seu funcionament i gestió”.

Joan Rodríguez Serra d’ERC, que serà el segon tinent d’alcalde, ha explicat que “està acabant de definir diversos aspectes del cartipàs, així com de la distribució de competències que donarem a conèixer en roda de premsa. Pel que fa al Pla de Mandat, destaca que “el compromís és de treballar, temporitzar i aplicar aquest pla amb rigorositat, i sempre seguint una planificació”.