20.6.07


L'alcaldessa es reuneix amb els treballadors i treballadores de l’Ajuntament

La reunió va servir per presentar els integrants de l’equip de govern així com quines regidories encapçalaran

La nova alcaldessa, Maria Lluïsa Romero, acompanyada dels seus socis de govern, va reunir-se ahir al migdia amb els treballadors i treballadores de l'Ajuntament per presentar els regidors i regidores que integren el nou equip de govern.
Romero va explicar quines són les línies que seguirà el nou Ajuntament, els arguments que han portat al Partit Socialista per Catalunya(PSC)a pactar amb Convergència i Unió(CiU) i Esquerra Republicana de Catalunya(ERC), així com quins són els objectius que s'ha marcat el nou equip de govern.

L’alcaldessa va demanar als treballadors i treballadores el seu esforç i compromís per tirar endavant el municipi donat que són el motor de Cubelles.

Pel que fa a les tasques dels regidors i regidores que integren el nou equip de govern, l'alcaldessa va anar presentant un per un els seus companys i va anar explicant els càrrecs que portarien cadascun d'ells durant aquests quatre anys de mandat, quedant el repartiment de la següent manera:

El Partit Socialista per Catalunya (PSC)

La número 4 del partit, Prudència Carrasco, una de les noves cares d’aquesta legislatura, s’encarregarà de Serveis Socials i de Cultura aprofitant la seva experiència durant la seva estada com a regidora a l’Ajuntament de Castelldefels.

Miguel Angel López, el número 3 del PSC, estarà al capdavant d'Urbanisme després que s'hagin valorat els seus coneixements i experiència laboral en la matèria.

Xavier Grau, el número 2 del partit, s’encarregarà de dues de les regidories que ha dirigit en l’última legislatura. És el cas de Comunicació introduïnt l'àrea de Noves Tecnologies, i repetirà com a regidor de Participació Ciutadana. També s'encarregarà de fer el seguiment de les contractacions que faci l’Ajuntament.

Maria Lluïsa Romero, a banda de l’alcaldia, també s’encarregarà de les carteres d'Hisenda i Recursos Humans, i tindrà dedicació exclusiva a l’Ajuntament.

Convergència i Unió (CiU)

Joan Besós, el númeron 4, és també una de les cares noves d'aquest nou Ajuntament, i s'encarregarà de la regidoria de Dinamització Econòmica, Comerç i Turisme.

Lluís Pineda, el número 3 de CiU, retorna al consistori després d'haver estat el primer alcalde de la democràcia i d'haver portat la regidoria d'Esport en una legislatura anterior, es farà càrrec durant aquests pròxims quatre anys de la regidoria d’Esports, valorant la seu coneixement i experiència en l'àmbit sense deixar d'estar vinculat en l’esport local.

Noemí Cuadra, la número 2 de CiU, dirigirà les regidories d'Infància i Joventut, aprofitant que es tracta de la regidora més jove del consistori; i també s`encarregarà de la Regidoria de Festes i Tradicions, una regidoria de nova creació i que forma part de la divisió de l’antiga regidoria de Cultura.

Joan Albet, a banda de ser el 1er Tinent d'Alcalde, portarà les regidories de Medi Ambient, i Obres i Serveis, tenint en compte la seva formació i experiència. A més, estarà al capdanat d'una regidoria de nova creació, la de Barris que tractarà de donar la màxima assistència als barris del municipi. A banda d’aquestes carteres, Joan Albet compartirà també la regidoria d’Ensenyament amb la seva companya de llista Noemí Cuadra. Albet també tindrà dedicació exclusiva a partir del mes de setembre.

Esquerra Republicana (ERC)
El tercer soci de govern, Joan Rodríguez i Serra d’ERC s’encarregarà de Sanitat, cartera que ja va dirigir en l’anterior legislatura,i també es farà càrrec de Cooperació, i de Seguretat Ciutadana que substitueix l’anterior regidoria de Governació.

Després de la presentació del nou cartipàs, Romero tancava la reunió amb els balladors i treballadores municipals, encoratjant-los a seguir treballant en les seves tasques, i es posava a disposició dels treballadors i treballadores.

Està previst que el nou govern municipal convoqui un roda de prensa en els propers dies per portar a terme la presentació oficial del nou cartipàs municipal.

Ràdio Cubelles Dimarts, 19-06-2007
http://www.cubelles.net/