17.6.07


PSC/comunicació


Discurs de pressa de possessió de Mª Lluïsa Romero Tomás


Senyors regidors i regidores, senyora Secretaria, Cubellencs i cubellencas, Bon dia a tothom.
Vull agrair a tots els electors de Cubelles la participació a les eleccions, ja que amb el seu vot, contribueixen avui, mitjansans els seus representats, a la constitució d´aquet Consistori.
Tot i recordant la recent commemoració dels trenta anys de consecució de la nostra jove democràcia, que tants esforços i sacrificis van requerir.
El meu agraïment als grups politics que m´han donat la seva confiança per accedir a aquet càrrec d´enorme responsabilitat i tanmateix motivador com es l´alcaldia de Cubelles. A ells em dirigeixo per dir-les que sens dubte, aportaré la dedicació i l´esforç, per fer-me mereixedora d´aquet suport, que amb el seu vot em manifesten.
Des de la legitimitat que dona, haver pogut configurar al voltant del programa, una majoria que suposa més del cinquanta per cent dels votants, vull manifestar, la meva disposició i compromís per iniciar una legislatura col•laboradora i dialogant amb tots els Grups representats avui a aquet Consistori.
A partir d´aquet moment, declaro ser l´alcaldessa de tots els ciutadans i ciutadanes de Cubelles, no tan sols dels que m´han donat suport.
Podeu tenir la seguretat que en las meves decisions, primarán els interessos generals del municipi, per damunt de les actituds sectàries i partidistes. Aquells que es decantin per aquesta última opció, no em trobaran com alcaldessa.
Adquireixo el compromís, per als propers quatre anys, de dotar a Cubelles d´una nova forma de govern, de la que tots puguem sentir-nos orgullosos. En aquet objectiu, espero poder contar amb tots aquells que vulguin participar, amb la seguretat que trobaran amb la meva persona, una actitud dialogant, i tanmateix ferma, en la consecució dels objectius que representa la acció i el programa de govern, que els grups que li donant suport, s´han compromès a dur-ho a terme.
Un programa de govern que crec ambiciós i pragmàtic. En aquesta línea, en comprometo a elaborar un Pla de Mandat i donar-lo a conèixer a tot el municipi, abans de final d´any.
Vull fer constar la meva voluntat de fer de l´ajuntament, una institució àgil, moderna i eficaç, del que espero que els nostres ciutadans i ciutadanes, es mostrin en breu orgullosos i satisfets, i en aquet sentit, no dubtaré en demanar la col•laboració del personal que integra la plantilla municipal.
Durant anys em escoltat la frase “Cubelles tot un mom”, crec arribat el moment que canviem el concepte exclusivista i d´aïllament que comporta. Una de les prioritats com alcaldessa, serà obrir Cubelles al seu entorn, perquè passi a ocupar el pes específic que li correspon a la Comarca i Catalunya.
Finalmente, quiero manifestar mi cariño por nuestra ciudad, una ciudad en la que me siento querida, y que precisamente por ser el lugar donde escogí, libremente, vivir i trabajar, la he hecho mía. Espero agradecerle con mí esfuerzo y dedicación, todo el cariño que de ella he recibido.
Gracias a todos por vuestro apoyo y participación.

Mª Lluïsa Romero Tomás