7.6.11

Atalaia és un punt d´observació i de vista privilegiat i un nou bloc que podeu visitar a partir d’avui mateix. Nomes cal que us agradin les imatges i els continguts.



COGOMBRES

M. Trives/L´Atalaia /Diari de Cubelles





De moment avui fa calor , gotes de plugim pel mati amb estones de sol i disposem de una tarda solejada. Aquest mes de juny replet de noticies als mitjans d’informació. Bones ,dolentes ,creïbles o insospitades que diàriament donen sotracs a tort i dret. Això si el Barça ha fet plorar d’alegria a tothom !
També les eleccions municipals han encaixat forts aplaudiments ,plors,copets a l’esquena i qui sap si algun maldecap afegit !. També la Merkel va enredant i desenredant ! i sembla que de pepinos ,els nostres ja no es la causa, ni la bactèria tampoc! Ara diuen que si la soja.. finalment de tot aquest pepinazo ,llançat a dit i que ha enfonsat els mercats , en que ni francesos ni italians no han dit ni piu !Almeria treu foc pels caixals!
De moment a Cubelles les viletans i viletanes comprem cogombres per les amanides!












http://www.diaridecubelles.blogspot.com/











*L´ATALAIA








Aquest bloc disposa d´un enllaç personal amb Diari de Cubelles on les informacions son adreçades a continguts relacionats amb l’actualitat diària de la Vila . Aquest que a dia d’avui sota el nom de La Atalaia es presentat a l’abast de tots i totes vosaltres donarà pas a reculls de texts, poesia ,convocatòries i temes de projecció cultural ,exposicions ,vídeos musica i també mes personal perquè no ? Incloure diàriament informacions puntuals relacionades amb el municipi a Diari de Cubelles no permet suficient espai el dia a dia per notificar fets puntuals d´altres tipus...Sovint informacions força interessants de la vida cultural d’altres indrets no poden ser incloses per raó d´espai al bloc. Diversificar continguts es una nova aposta que sempre pot ser enriquidora a la llarga i que personalment m’il·lusiona profundament..

http://wwwlaatalaia.blogspot.com/