8.6.11



Repartiment de responsabilitats i dedicacions exclusives posposades de moment ... ¨fins que no vegin la situació econòmica en què es troba l'Ajuntament no en parlaran¨


Es dóna a conèixer el repartiment de Regidories





Font : Radio Cubelles




Iniciativa per Catalunya Verds- EUIA, Reagrupament i el Partit Popular de Cubelles han presentat aquest dimarts al vespre l'organització de regidories que tindrà el nou govern municipal. 20 regidories que quedaran agrupades en tres gran àrees. Tres departaments més que seran: l'Alcaldia, en mans de Mònica Miquel d'Iniciativa, el departament de Governació, que engloba la policia i la Seguretat Ciutadana, dependrà d'alcaldia però estarà encapçalat per Juani Navarrete del PP; i el departament de Comunicació i premsa, que també penjarà d'alcaldia, però tindrà a la regidora del PP Noemí Boza com a responsable.


Pel que fa a les àrees de govern, les formacions que aspiren a ser investides aquest dissabte, han optat per crear-ne tres. Per una banda hi haurà l'Àrea d'Urbanisme i Planejament que estarà coordinada per Iniciativa per Catalunya-Verds, l'Àrea de la Ciutadania des d'Unitat Cubellenca i el PPC serà responsable de les regidories de l'Àrea d'Hisenda, Dinamització Econòmica i règim intern.


Pel que fa a les dedicacions que tindran els futurs governants del municipi, han declarat que fins que no vegin la situació econòmica en què es troba l'Ajuntament no en parlaran.