6.6.11

Cubelles

Èxit rotund de la 10a Festa de l’Esport



06/06/2011
Més de 400 nens i nens passen per l’activitat dels inflables esportius
La 10a edició de la Festa de l’Esport, organitzada conjuntament per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cubelles i la Diputació de Barcelona, va ser un èxit rotund. Centenars d’esportistes de totes les edats van passar per les instal·lacions esportives per participar o veure les exhibicions de les diferents modalitats organitzades per les entitats. L’activitat més multitudinària va ser, una vegada més, el parc esportiu inflable, que va atraure a més de 400 nens i nenes durant tot el dia a l’entorn del Poliesportiu municipal.

Les exhibicions d’hoquei patins, bàsquet, tennis taula, futbol – sala, futbol i tennis van fer que al llarg del matí les instal·lacions estiguéssim a ple rendiment. La meteorologia, però, va jugar una mala passada a les activitats nàutiques, organitzades pel Club Marítim Cubelles a les seves instal·lacions, i que va estar menys concorregudes que en edicions anteriors.

Des de la regidoria d’Esport s’ha mostrat la satisfacció per l’acollida d’una jornada que “ha superat les expectatives” previstes.