9.5.06

L'Home del Gag organitza el primer Campionat de Play Station Pro Evolution Soccer 5 Es farà el proper dissate, 10 de juny, a l'Espai Jove del Centre Social.
Dins els actes de celebració del 25è Aniversari de la nostra emissora municipal, el programa L'Home del Gag organitza un Concurs de Play Station, que es desenvoluparà el dissabte 10 de juny de 2006.
NORMES BÀSIQUES:
· L’edat mínima per participar en el campionat és de 14 anys. Els menors d’aquesta edat hauran de presentar una autorització dels seus pares, de la mateixa manera, que en el moment del partit hauran d'estar acompanyats d’una persona adulta.
· Cada jugador portarà el seu propi comandament de la Play Station 2
· El campionat està obert a una inscripció màxima de 32 participants.
· El preu de la inscripció serà de 10€ i es farà efectiu en el moment d’inscriure’s, on es podrà triar la selecció escollida per participar en el torneig. Un cop feta la inscripció no es retornaran els diners en cas de no participar-hi
· El campionat té el mateix format que un campionat mundial FIFA. Amb 8 grups de 4 equips dels quals es classificaran per la següent ronda el dos primers. El sorteig dels dos grups és pur, sense caps de sèrie.
· Una targeta vermella o dues de grogues en un mateix partit suspenen el jugador per una jornada. No hi ha acumulació de targetes.
· Una creu vermella de lesió impedeix al jugador participar en el següent partit. No hi ha acumulació de lesions ni tampoc es tenen en compte les creus grogues de lesió.
· Només es podrà polsar el botó “start” quan el joc estigui aturat.
· Els equips que estiguin enquadrats a la part esquerra del paper jugaran de local i els que estiguin a la dreta ho faran de visitant
· Si algun equip no vol jugar un partit o no es presenta, guanyarà el rival per 5 a 0.
· L’average serà general i no particular. És a dir, es resten els gols en contra dels gols a favor de cada equip. Com més alt sigui el resultat d’aquesta resta, millor gol average tindrà l’equip en qüestió. Si dos o més equips tenen el mateix average, es classificarà el que hagi marcat més gols. Si han marcat els mateixos gols, passarà el que hagi guanyat l’enfrontament directe (o average particular). Si també coincideix, la classificació es decidirà des d’un partit –o triangular– a penals (es decidirà qui juga a casa a l’atzar).
CARACTERÍSTIQUES DEL PARTIT:
· Duració: 10 minuts
· Dificultat: 6 estrelles
· Condició dels jugadors: aleatòria
· Lesió: Sí
· Canvis permesos: 3 jugadors
· Pròrroga i penals: Sí (però sense Gol de Plata ni Gol d’Or)
· Horari: Nit
· Estació i climatologia: a l’atzar
· Estadi: aleatori
· Efectes de l’estadi: Sí
· Àrbitre: aleatori
· Pilota: aleatòria
· Efecte de la pilota: No
· Afició: Local i visitant
· Espectadors: 3 estrelles (tant per al local com per al visitant) Ràdio Cubelles Dilluns, 08-05-2006
www.cubelles.com