12.5.06

Participació Ciutadana i Comunicació.

Ràdio Cubelles instal·larà una pantalla gegant per veure el Barça-Arsenal. La final de la Champions League es podrà seguir en directe des de la plaça del Centre Social de Cubelles, dins dels actes del 25è aniversari de Ràdio Cubelles
L'emissora municipal Ràdio Cubelles, que enguany celebra el 25è aniversari de la seva fundació, ha organitzat una acte perquè tots els barcelonistes de la vila puguin seguir en directe la final de la Champions League entre el Barça i l'Arsenal. La iniciativa va sorgir dels treballadors i col·laboradors de l'emissora i ha comptat amb el suport de la regidoria de Comunicació.
La retransmissió es podrà veure a través d'una pantalla gegant instal·lada expressament a la plaça del Centre Social. El partit s'inicia a les 20:45 hores i s'amenitzarà amb música.Departament de Comunicació / Ràdio Cubelles Divendres, 12-05-2006

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Home ja era hora que algun politic prengui decisions interessants i lúdiques per a tothom!!
Endavant Xavi!!

Anònim ha dit...

Pues me remito a corraborar el comentario anterior y felicitar a Radio Cubelles en su labor del dia a dia.

Anònim ha dit...

Yo m'afegeixo als comentaris i felicito Ràdio Cubelles per aquesta iniciativa i també per la lluïdesa dels actes que s'estan fent pel 25 aniversari.
Felicitats i també felicitats per l'éxit del concert del Llach!!
ja era hora una mica de qualitat a les celebracions a aquest poble que sembla que tot ho vunguin arreglar amb xarangues i panderetes!!!

Anònim ha dit...

Un bon equip es important a la hora de encapçalar un projecte i aquets 25 anys tenen un on equip per demostrar la força i el desitg de conmemorar aquesta data.Felicitats a Radio Cubelles i a Xavi Grau per donar empenta aixís com a la comisió que han organitzat aquests actes i que fa dies que hi col-laboren .Sort i empenta!!!

Anònim ha dit...

He seguit tots els actes fins ara i es demostra una participació important de gent que estima els mitjans de comunicació.Felicitats a Radio Cubelles i ala seva gent!!!

Anònim ha dit...

Radio Cubelles té un bon equip i ho está demostrant!!!

Anònim ha dit...

Tindrem cava?

Anònim ha dit...

Xavi Grau per Alcalde!!