19.6.06

El complex hoteler de Cubelles donarà feina a més de 100 persones.
A.M.. Cubelles
El complex hoteler i esportiu que es construirà on ara hi ha la sala multiusos La Mota, al sector de la Mota de Sant Pere de Cubelles, donarà feina a més d’un centenar de persones segons van dir ahir els responsables de l’empresa que es van desplaçar fins a la població per signar l’acceptació del projecte i el plec de clàusules que ha imposat l’Ajuntament. L’inversor principal del projecte, el rus Iuri Laptev, director de l’empresa Dipton i director associat de Belsar Sport SL –l’empresa que desenvoluparà el projecte– va assegurar que la intenció «no és perdre temps» i que volen començar a construir «al més aviat possible» amb la intenció de poder obrir portes a principi de l’any 2008. El complex hoteler, el primer que tindrà el municipi, serà de quatre estrelles, amb un total de 180 habitacions, com a màxim, segons consta al plec de condicions i disposarà d’una zona esportiva a tocar amb quatre pistes de tennis a l’aire lliure, un pavelló poliesportiu cobert amb dues pistes de tennis més i una piscina coberta i climatitzada, una de les instal·lacions que feia temps que volia construir el govern municipal. L’alcalde, Josep Marcillas, va voler destacar ahir en l’acte de signatura la «satisfacció del govern per l’operació que ha de significar un impuls en la promoció turística del municipi». Marcillas va explicar que s’està negociant «la manera de donar preferència» en l’oferta dels llocs de treball que es crearan als veïns de Cubelles. L’empresa Belsar Sport SL, creada per impulsar específicament aquest projecte, té ara 8 mesos per presentar el projecte definitiu i 16 mesos per construir el complex. L’empresa ha anunciat la intenció de fer l’hotel i el complex esportiu al mateix temps i poder-lo inaugurar de manera conjunta. Es calcula que caldrà una inversió de 21 milions d’euros. Tot i que el complex esportiu tingui gestió privada l’accés serà públic. Al cap de 50 anys, l’hotel i els equipaments esportius seran de titularitat municipal.

www.vilaweb.cat


Els cursets de Salnikov.
El nedador rus Vladimir Salnikov, guanyador de tres medalles olímpiques durant la dècada dels vuitanta i autor de 15 rècords mundials en 400, 800 i 1.500 metres, serà el coordinador esportiu del complex esportiu i dels cursets de natació que s’impartiran a Cubelles. Salnikov, que viu des de fa anys a Cubelles, és un dels impulsors d’aquest projecte, que compta amb inversors russos. Ahir va ser, al costat de Yuri Laptev, el responsable de signar durant quasi 45 minuts els documents de l’adjudicació del projecte. .Malgrat ser un dels principals valedors del projecte perquè l’empresari decidís invertir a Cubelles, no va badar boca durant tot l’acte. L’empresa encarregarà en els pròxims dies el projecte definitiu del complex hoteler, que es podria començar a construir el primer trimestre de l’any que ve. Tindrà planta baixa i tres pisos.
www.vilaweb.cat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr Marcillas,he llegit que Iniciativa per Cubelles no ha donat suport aquest projecte ja inicialment i Esquerra Republicana sembla que tampoc dient, no,i formant part del govern i el reste de grups ICV i PP sembla que tampoc.Que pasará si tot aixó es desmonta amb tanta satisfacció per part seva?Ens trobarem amb un ¨altre cas¨ Discoteca que encara está pagant el poble de Cubelles?¨

Un ciutadá ¨mosquejat¨

Anònim ha dit...

QUIN FASTIC DE RUSSOS

Anònim ha dit...

Entesa per Cubelles molt interesada a demostrar que ha fet aquesta legislatura. Potser caldria remontar a ús de la discoteca que encara estem pagant tots els ciutadans.
Si esclata els morros ja veurem que fan PSC i Entesa