23.6.06

M-Clan actuarà el 15 de juliol dins dels actes dels 25 anys de Ràdio Cubelles .

Les entrades, que tenen un preu de 8 € anticipades i 12 € a taquilla, es posaran a la venda la propera setmana en diversos punts de la comarca
El grup de rock M-Clan actuarà el 15 de juliol al Poliesportiu de Cubelles, dins dels actes de commemoració del 25è aniversari de Ràdio Cubelles. El concert és l’aposta principal de l’emissora municipal per als joves per aquest any.
La banda M-Clan presentarà a Cubelles el seu nou disc recopilatori “Retrovisión 1995-2006”, que va sortirà al mercat el proper dilluns, 19 de juny. El disc recull 15 èxits del grup i dos temes nous: “Oigo Música” i “Bananas”. A més, l’edició conté un DVD amb tots els seus videoclips i 12 temes en directe, estrets del concert de fi de gira que va tenir lloc el passat 27 d’octubre a la Plaça de Toros de Múrcia.
Així mateix, l’emissora municipal i l’associació juvenil Free Rock estan negociant la possibilitat que els grups que la composen actuïn en el mateix recinte abans i després dels artistes principals. L’objectiu és que la nit sigui una gran festa juvenil a Cubelles, per la qual cosa s’han establert preus populars (8 €) per a les localitats. L’espectacle musical, en el què el personal i col•laboradors de Ràdio Cubelles ha posat molta il•lusió, començarà a les 10 de la nit al camp de futbol municipal.
Les entrades estaran a la venda a partir de la setmana vinent a l’emissora Ràdio Cubelles (93 895 03 26), les Oficines de Turisme i el Centre Social de Cubelles; i a les botigues Gong Discos (Valls), Discos Quik (Reus), Discos Arsis (Tarragona), Discos Novax (El Vendrell), Casa Andreu (Vilanova) i Disco Star (Vilafranca), al preu de 8 €. Departament de Comunicació/Ràdio Cubelles Dimecres, 14-06-2006
www.cubelles.com