23.4.06

EL DIARI DE CUBELLES FOMENTA UN AMPLI DEBAT SOBRE EL CONTROVERTIT "PROJECTE DELS RUSSOS"

Adjuntem resumides algunes de les opinions escrites pels lectors del Diari de Cubelles a partir de les àmplies inforacions que hem anat publicant des de fa setmanes en relació al projecte de cedir un solar valorat en més de QUATRE milions d'euros per la suposada construcció d'un hotel a la zona que actualment ocupa la Sala Multiusos (ex-Discoteca Maduc que va construir-se sobre un terreny per equipament públic que també va resultar un fracàs empresarial que l'Ajuntament encara està pagant a un preu milionari per una operació similar a la que ara es vol tornar a imposar de manera dissimulada).
7 comentarios Cerrar esta ventana
El usuario anónimo dijo...
Me parece muy bien que Iniciativa per Cubelles mantenga su oposicion al proyecto y que lo haga, además, de una manera tan elegante como es desvincularse reclamando garantias pero sin acusar a nadie de nada. A la vez, creo que es recriminable que el resto de partidos ERC, PSC y ICV-EUA ahora pongan el grito en el cielo contra el proyecto que hace pocos meses alabaron públicamente y que incluso llegaron a tachar de historico.En definitiva, cómo nosp odemos fiar de unos que ayer decian que era un proyecto histótico y hoy dicen que es una estafa!!!!!!!Viva ICb: los únicos serios y responsables!!
7:06 PM
El usuario anónimo dijo...
es muy fàcil apuntarse al "carro" cuando en su momento no quisisteís hacer ningunas declaraciones. De srios y responsables todo el mundo sabe que "na de na".Que os expliquen la verdad porque no os enteraís de "na", O no?
11:35 PM
El usuario anónimo dijo...
El que no se entera eres tú.Y como duele!!Iniciativa por Cubelles cumple su compromiso y lo está haciendo bien.Y como responsables que lo demuestran y serios en su trabajo no van a contestar lo que te mereces.
12:19 PM
El usuario anónimo dijo...
A las pruebas me remito, y si no ya lo veras
3:49 PM
El usuario anónimo dijo...
El mínim que podria fer ICb, si considera que el projecte és tan negatiu, és assistir als plens i declarar-ho, i no amagar-se darrere la resta de l'equip de govern. Assistir als plens i dir el que es pensa sí és ser responsable, amgar-se és una covardia. A més, ICV, PSC i ERC van alabar el projecte aprovat en ple, no el que vol imposar en Marcillas, que no cumpleix moltes de les condicions incloses al plec de clàusules. Quin compromís estan cumplint ICb si públicament no ha dit mai res? I de l'auditoria? Això també és un compromís materialitzat? Aneu a pastar fang!!
5:32 PM
El usuario anónimo dijo...
Ja podeu parlar ja,de totes maneres ICb no ha estat mai i vosaltres si ,i si llegiu els continguts diaris quedeu ben retratats ,amb Marcillas o no i de totes estaveu disposats a cedir per 50 anys uns terrenys a una inversió dels anomenats russos des de el primer moment accidentada per incomplir plecs i plecs...
8:34 PM
El usuario anónimo dijo...
Pero yo no me entero. ¿Quién es el que está en el gobierno los independentistas de Cubelles(ICb), o los de ICV (Iniciativa per Catalunya)?
11:19 PM
El usuario anónimo dijo...
Bien, y ahora ¿qué decimos? que todos somos iguales. El Alcalde os ha puesto a todos en el mismo bando. ¿No tendrán que dimitir algún o algunos del gobierno?
4:55 PM
PODEU SEGUIR ANOTANT LES VOSTRES OPINIONS I COMENTARIS CLIKANT A L'APARTAT "COMMENTS":