28.4.06

Participació Ciutadana i Comunicació

Ràdio Cubelles engega una forta campanya informativa. L’emissora municipal es troba celebrant els actes commemoratius dels seus 25 anys. Els actes que duraran tot un any es tancaran el 23 de febrer de 2007.
Ràdio Cubelles ha engegat una forta campanya informativa de celebració dels 25 anys de Ràdio Cubelles amb l’eslògan “Ràdio Cubelles fa 25 anys. Demana un desig”. De fet, aquest matí s’han penjat dues pancartes a la façana del Casal de Cultura on es troben instal·lats els estudis de Ràdio Cubelles. També s’han instal·lat banderoles tant a la carretera C-31 com a la plaça del Mercat de Cubelles.
El propòsit és fer conèixer tant la nova imatge corporativa, amb l’estrena del nou logotip de l’emissora, com seguir informant a la població que Cubelles té una ràdio local que ha complert 25 anys. Amb aquesta campanya també s'espera aconseguir que col·laboradors, treballadors, i gent vinculada amb el mitjà durant aquests 25 anys es posin en contacte amb Ràdio Cubelles perquè puguin participar d'una Gran Festa que s'està preparant per finals d'any.
Aquesta és una de les diverses iniciatives de la campanya informativa que durarà tot un any ja que també s’estan fent canvis amb la programació radiofònica i amb les sintonies de l’emissora. La nova campanya juga amb la imatge d’un micròfon que va canviant la seva fisonomia segons l’acte que anuncia. Així s’ha pogut veure un micròfon que sua durant la celebració de la Marató dels 25 anys, un micròfon amb moltes lletres anunciant el 10è Concurs Víctor Alari, i des d’avui es pot veure un micròfon que està disfressat de pastís d’aniversari.
Així mateix, són diverses les entitats del municipi que s’han volgut sumar donant suport a aquesta campanya dels 25 anys de Ràdio Cubelles i publiquen el nou logo de Ràdio Cubelles a través dels seus actes i cartells informatius.
Una altra de les iniciatives creades és la creació d’un trofeu institucional que entra a formar part dels regals protocol·laris de l’Ajuntament, presentat el passat 22 d’abril dins l’acte de lliurament dels premis Víctor Alari. Es tracta d’un micròfon fet de paper maixé que mostra els nous colors de Ràdio Cubelles amb el canvi de logotip.
També s'ha estrenat la nova web de Ràdio Cubelles (www.radiocubelles.net) en la què es pot escoltar l'emissió on line i consultar tota la informació referent a l'emissora. A la web s'han incorporat algunes finestres on es pot escoltar audio i veure video d'alguns dels actes festius dels 25 anys.
Properament, Ràdio Cubelles donarà a conèixer noves propostes en les què s’està treballant.
Per altra banda, els actes dels 25 anys continuen aquest dissabte, 29 d'abril amb el Concert de Lluís Llach que presenta la gira "i.". El concert tindrà lloc, a dos quarts d'onze de la nit, al Poliesportiu municipal. Ràdio Cubelles Divendres, 28-04-2006

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No tanta publicitat i més diners per infraestructures!

Anònim ha dit...

La feina ben feta mereix un reconeixement i aquesta gent no mereix el comentari.

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo,Radio Cubelles está trabajando y festejando 25 años de radio y tu comentario es casi ofensivo para ellos.Hay infrastructuras que no funcionan es cierto pero mezclas el aceite con el agua,no tiene nada que ver.Que quieres una radio mediocre ?pues no hay un esfuerzo detrás y se nota.
Un oyente que les felicita

Anònim ha dit...

Quiero felicitar a Radio Cubelles,primero por sus 25 años,y por el gran esfuerzo que estáis haciendo dia a dia, para ir mejorando.

Muchachos muchas felicidades a todos vosotros, que lo estais haciendo pero que muy bien.
Un abrazo muy fuerte, y ojalá puedan transcurrir 25 años mas, tal como lo estais haciendo"pero con una diferencia con un local mucho mas grande). Un beso.