26.4.06

Ja estan a la venda les entrades pel Concert de Lluís Llach a Cubelles. L'acte està organitzat per Ràdio Cubelles i per la regidoria de Cultura per commemorar els 25 anys de l'emissora municipal i la 32a Setmana CulturalJa estan a la venda les entrades pel Concert de Lluís Llach Gira “i.” (i punt), organitzat per commemorar els 25 anys de Ràdio Cubelles i la 32a Setmana Cultural. El concert es farà el proper dissabte 29 d’abril a dos quarts d’onze de la nit al Poliesportiu municipal de Cubelles.
Les entrades, que costen 16 € anticipades i 18 € a taquilla, es poden comprar al Centre Social (Joan Roig Piera, 3) en horari de matí (de dilluns a dissabte, de les 10 a les 14h) i a la tarda (de les 16 a les 22h), i a Ràdio Cubelles (C/Colom, 7, als matíns, de dilluns a divendres, de les 10 a les 12 del migdia). També es poden trobar a Vilanova i la Geltrú, a Casa Andreu (C/Caputxins, telèfon 938930770) i a Discos Castelló (C/Escolapis 8, telèfon 938115847)
"i." és el títol de la nova proposta que en Lluís Llach ens presentarà en aquest concert on gaudirem d´un grapat de noves cançons, amb d’altres ja conegudes que en Lluís Llach ha volgut tornar a interpretar, amb uns nous arranjaments molt acústics.
Acompanyaran a Lluís Llach a l’escenari Laura Almerich (guitarra clàssica, marimba, acordió i veus), Anna Comellas (violoncel), Laly Rodríguez (guitarres acústiques i elèctriques), Jorge Cuscueta (saxos i clarinet), Dani Forcada (bateria i percussions), i Marc Prat (contrabaix i baix elèctric).Ràdio Cubelles. Dimarts, 14-03-2006